Μπόρις Τζόνσον: Αγωνιούν η έγκυος σύντροφός του και τα πέντε του παιδιά

Ενημερώνονται τηλεφωνικά για την κατάσταση του Βρετανού Πρωθυπουργού

Τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η σύντροφος του Μπόρις Τζόνσον και σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα είναι απαρηγόρητη με την κατάσταση της υγείας του Βρετανού Πρωθυπουργού. Η Carrie Symonds έχει να τον δει τουλάχιστον 15 μέρες, αφού και ίδια αναρρώνει από τον κορωνοϊό και βρίσκεται σε κατ’οίκον περιορισμό, στο σπίτι τους στο νότιο Λονδίνο. Παράλληλα, δεν μπορεί να τον επισκεφθεί λόγω της εγκυμοσύνης και της απαγόρευσης επισκεπτών. 

 Μπόρις Τζόνσον- Kάρι Σίμοντς

To ζευγάρι έξω από την Downing Street

 

«Eίναι μια τραγική κατάσταση» είπε η βιογράφος του Βρετανού Πρωθυπουργού στο skynews και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να συνοδεύσει τον αγαπημένο της στο νοσοκομείο. Μπορώ μόνο να φανταστώ την αγωνία της Carrie Symonds, της αρραβωνιαστικιάς του, η οποία, όπως όλοι ξέρουμε, πρόκειται να γεννήσει στις αρχές του καλοκαιριού. Είναι ένας εφιάλτης για όλη τη χώρα».

Με συμπτώματα κορωνοϊού και η έγκυος σύντροφος του Μπόρις Τζόνσον

Ο 55χρονος πρωθυπουργός της Βρετανίας δίνει τη μάχη του με τον κορωνοϊό, νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο St.Tomas. Ο ίδιος ανακοίνωσε στις 27 Μαρτίου ότι διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό και τη Δευτέρα κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Downing Street, ο Τζόνσον λαμβάνει κανονική θεραπεία με οξυγόνο, αναπνέει χωρίς υποβοήθηση και δεν έχει πνευμονία.

 Μπόρις Τζόνσον- Kάρι Σίμοντς

Κάρι Σίμοντς- Μπόρις Τζόνσον

Τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι δεν είναι γνωστό αν το ζευγάρι μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά, αλλά η 32χρονη Symonds φαίνεται πως ενημερώνεται συνεχώς για την εξέλιξη της κατάστασής του από τους γιατρούς και από τους συνεργάτες του Πρωθυπουργού.

Αν ο Μπόρις Τζόνσον έχει ορίσει την αρραβωνιαστικιά του ως τον στενότερο συγγενή του, σε περίπτωση που η κατάστασή του επιδεινωθεί και τεθεί σε μηχανική υποστήριξη, οι γιατροί μπορεί να της ζητήσουν να πάρει αποφάσεις για λογαριασμό του.

Ούτε τα παιδιά του μπορούν να τον δουν- Ενημερώνονται τηλεφωνικά

Για την κατάσταση της υγείας του ενημερώνονται τηλεφωνικά και τα τέσσερα παιδιά του Μπόρις Τζόνσον, η 26χρονη Lara Lettice, ο 24χρονος Milo Arthur, η 24χρονη Cassia Peaches και ο 22χρονος Theodore Apollo, τα οποία απέκτησε με τη δεύτερη σύζυγό του Marina. Ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει και ένα πέμπτο παιδί με τη σύμβουλο τέχνης Helen Macintyre, την 11χρονη Stephanie. Φημολογείται ότι ο Βρετανός Πρωθυπουργός έχει αποκτήσει και έκτο παιδί, με άλλη σύντροφο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top