Παραμένει στην εντατική ο Τζόνσον: «Δεν είναι με αναπνευστήρα»

Όλες οι εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του

Τον γύρο του κόσμου έκανε το βράδυ της Δευτέρας η είδηση ότι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, νοσηλεύεται στην εντατική, μετά την επιδείνωση της υγείας του λόγω κορωνοϊού.

Αγωνία για τον Μπόρις Τζόνσον: Πώς κατέληξε στην Εντατική

Για όλες τις εξελίξεις της υγείας του μίλησε στο BBC ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Μάικλ Γκόουβ και τόνισε ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν είναι σε αναπνευστήρα, αλλά του χορηγείται υποστήριξη με οξυγόνο. Επιπλέον, σε ερώτηση αν ο Τζόνσον έχει διαγνωστεί με πνευμονία, ο Βρετανός υπουργός δήλωσε πως δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο και πως αν υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή στην κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού, η χώρα θα ενημερωθεί

Κορωνοϊός: Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

Παράλληλα, η ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ αναφέρει πως η μεταφορά του Μπόρις Τζόνσον στην εντατική έγινε προληπτικά και πως ο ίδιος έχει πλήρως τις αισθήσεις του. Ο Τζόνσον ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ να τον αναπληρώσει «όπου είναι απαραίτητο», πρόσθεσε εκπρόσωπος.

 

Νοσηλεύεται ο Τζόνσον: «Ο γιατρός με προέτρεψε να πάω στο νοσοκομείο...»

Σύμφωνα με το παλάτι του Μπάκιγχαμ, και η βασίλισσα Ελισάβετ ενημερώθηκε για την υγεία του Άγγλου πρωθυπουργού, ενώ ηγέτες του κόσμου, εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον Τζόνσον, συμπεριλαμβανομένων του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ και του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζόνσον έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό εδώ και περισσότερο από 10 ημέρες, ενώ το βράδυ της Κυριακής εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς ο πυρετός του παρέμενε υψηλός.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top