Νοσηλεύεται ο Τζόνσον: «Ο γιατρός με προέτρεψε να πάω στο νοσοκομείο...»

Τι αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Twitter

Στο νοσοκομείο εισήχθη το βράδυ της Κυριακής ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, αφού έγινε δεκτός χθες με επίμονα συμπτώματα κορωνοϊού, δέκα ημέρες αφότου διαγνώστηκε θετικός. 

Με συμπτώματα κορωνοϊού και η έγκυος σύντροφος του Μπόρις Τζόνσον

Όπως έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο γιατρός του ήταν εκείνος που τον προέτρεψε να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Μάλιστα, τόνισε πως η διάθεσή του είναι καλή και βρίσκεται σε επαφή με την ομάδα του. «Δουλεύουμε όλοι μαζί ενάντια στον κορωνοϊό» έγραψε.  

Ο Βρετανός πρωθυπουργός εισήχθη στο νοσοκομείο St. Thomas στο Γουεστμίνστερ το βράδυ της Κυριακής, κατόπιν συμβουλής του γιατρού του, αφού συνέχισε να έχει υψηλό πυρετό.

«Ο πρωθυπουργός βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο. Πέρασε τη νύχτα στο εκεί», ανέφερε πηγή προσκείμενη στην κυβέρνηση του Τζόνσον.

Δραματική επιστολή Τζόνσον στους Βρετανούς: Τα πράγματα θα χειροτερέψουν

Τι αναφέρει η Ντάουνινγκ Στριτ

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ επεσήμανε ότι η εισαγωγή του στο νοσοκομείο δεν ήταν μέτρο «επείγουσας ανάγκης» αλλά για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Πρόκειται για «προληπτικό μέτρο, καθώς ο πρωθυπουργός συνεχίζει να έχει συμπτώματα μόλυνσης από τον κορωνοϊό που επιμένουν, δέκα ημέρες αφότου διαγνώστηκε πως προσβλήθηκε», αναφέρθηκε σε δελτίο Τύπου. 

Θλίψη στη Βρετανία: Νεκρό ένα 5χρονο αγόρι από κορωνοϊό

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος Μπόρις Τζόνσον έγινε ο πρώτος ηγέτης μεγάλης δύναμης που ανακοίνωσε πως προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, την 27η Μαρτίου. 

Αρχικά τέθηκε σε απομόνωση σε διαμέρισμα της πρωθυπουργικής κατοικίας, ενώ την Παρασκευή, ενημέρωσε πως θα συνεχίσει να τελεί σε απομόνωση, καθώς συνέχιζε να έχει υψηλό πυρετό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top