Δραματική επιστολή Τζόνσον στους Βρετανούς: Τα πράγματα θα χειροτερέψουν

Βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση καθώς έχει προσβληθεί με κορωνοϊό

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star την δραματική κατάσταση που επικρατεί στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η κρίση του ιού θα επιδεινωθεί, προειδοποιεί ο Μπόρις Τζόνσον με επιστολή του προς κάθε βρετανικό νοικοκυριό.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, ο οποίος βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, αναφέρει ότι, εάν χρειαστεί, μπορεί να επιβληθούν ακόμη αυστηρότεροι περιορισμοί.

Απομακρύνεται το «σενάριο Ιταλίας» για την Ελλάδα

«Είναι σημαντικό για εμένα να είμαι ειλικρινής μαζί σας: γνωρίζουμε ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν πριν βελτιωθούν. Αλλά κάνουμε όλες τις σωστές προετοιμασίες και όσο πιο αυστηρά τηρούμε τους κανόνες, τόσο λιγότερες ζωές θα χαθούν και τόσο συντομότερα η ζωή θα μπορέσει να επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς», σημειώνεται στην επιστολή.

Καλπάζει στις ΗΠΑ ο κορωνοϊός: Πάνω από 120.000 κρούσματα και 2.000 νεκροί

«Εξ αρχής προσπαθήσαμε να λάβουμε τα σωστά μέτρα τη σωστή στιγμή. Δε θα διστάσουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα εάν οι επιστημονικές και ιατρικές συστάσεις ορίζουν ότι αυτό πρέπει να κάνουμε», αναφέρει ο Τζόνσον.

Ο αριθμός των νεκρών από COVID-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο έφτασε τους 1.019, καθώς το Σάββατο ανακοινώθηκαν 260 νέοι θάνατοι, ενώ τα κρούσματα ανέρχονται σε 17.089. Ειδικοί εκτιμούν ότι ο αριθμός των κρουσμάτων και των θανάτων θα συνεχίζει να αυξάνεται τις επόμενες δύο εβδομάδες, πριν αρχίσουν να αποδίδουν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και περιορισμού των καθημερινών δραστηριοτήτων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top