Κορωνοϊός: Εκατοντάχρονος Ιταλός νόσησε, έγινε καλά και πήρε εξιτήριο!

«Είχε καλή διάθεση και έγινε γρήγορα η μασκότ του νοσοκομείου»

κορωνοϊός- Ιταλία

Ύπουλη νόσος ο κορωνοϊός αφού χτυπά όλες τις ηλικίες! Θεωρείται ότι οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο, αλλά γίνονται και θαύματα! 

651 θάνατοι σε μια ημέρα στην Ιταλία - Σχεδόν στις 5.500 οι νεκροί!

Την ελπίδα φέρνει μια είδηση από την Ιταλία, την ευρωπαϊκή χώρα που πλήττεται περισσότερο από όλες από τον Covid-19. Ένας 100χρονος από την πόλη Ρίμινι, που είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό, ξεπέρασε τη νόσο, έγινε καλά και χθες Τετάρτη πήρε εξιτήριο! 

«Έχω φίλους που εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο με τους οποίους μιλάω το βράδυ, όταν τελειώνουμε τη δουλειά της ημέρας. Τις προάλλες μου είπαν ότι ένας κύριος, γεννηθείς το 1919, νοσηλεύτηκε διότι βρέθηκε θετικός στον COVID-19. Ο κύριος αυτός είχε καλή διάθεση και έγινε γρήγορα η μασκότ του νοσοκομείου», περιέγραψε η αντιδήμαρχος του Ρίμινι , στην ακτή της Αδριατικής και πρόσθεσε:

«Χθες το βράδυ με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι ο κύριος αυτός βγήκε από το νοσοκομείο. Στους καιρούς που ζούμε είναι πάντα καλό να δίνουμε λίγη  ελπίδα».

Με 7.503 νεκρούς και σχεδόν 75.000 κρούσματα, η Ιταλία παραμένει η χειρότερα πληγείσα χώρα από την πανδημία. Ο μέσος όρος της ηλικίας των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους είναι τα 78 έτη, σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Ανώτερο Ινστιτούτο Υγείας (ISS).
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top