Απειλεί ο Σοϊλού: Θα δείτε τι θα γίνει στον Έβρο από εδώ και πέρα!

Προκλητική δήλωση και από τον εκπρόσωπο του Ερντογάν, Αλτούν

Σουλεϊμάν Σοϊλού

Συνεχίζει να απειλεί και να προκαλεί για τους μετανάστες ο υπουργός  Σουλεϊμάν Σοϊλού ο οποίος είχε ανακοινώσει την Παρασκευή ότι  1.000 κομάντο των ειδικών δυνάμεων της τουρκικής αστυνομίας θα ξεκινούσαν να επιχειρούν το ίδιο βράδυ.  

Έβρος: Η Τουρκία στέλνει 1.000 αστυνομικούς- Ποια είναι η επίλεκτη μονάδα;

«Ο αριθμός αυτών που πέρασαν τα σύνορα ξεπέρασε τους 143.000… Ο Μητσοτάκης δεν έχει την ικανότητα να κρατήσει κλειστά τα σύνορα, θα δείτε τι θα γίνει από δω και πέρα» τόνισε ο Σοϊλού! 

Ο ΥΠΕΣ της Τουρκίας προχώρησε μάλιστα και σε απειλές που  συνδέονται με τη… στάθμη υδάτων του ποταμού Έβρου.   «Δυστυχώς αυτή τη χρονιά ο καιρός στα Βαλκάνια είναι ξηρός. Το νερό έπεσε στους 40 με 45 πόντους... Ο Μητσοτάκης δεν έχει τρόπο να φυλάξει τα σύνορα» υποστήριξε ο Σοϊλού.   

Η Άγκυρα επιμένει και μέσω του διευθυντή επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν, ως απάντηση συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο CNN να κάνει λόγο για θανατηφόρες πρακτικές από τις ελληνικές δυνάμεις που προστατεύουν τα σύνορα.  

Μητσοτάκης στο CNN: «Νεκρή η συμφωνία με την Ε.Ε με απόφαση της Τουρκίας»

«Ανησυχούμε βαθύτατα για τη νοσηρή συμπεριφορά και για τη χρήση αιματηρής βίας κατά των προσφύγων» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Αλτούν.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top