Πρώτος θάνατος στη Βρετανία από κορωνοϊό

Ιταλία: Το τελευταίο 24ωρο 41 ασθενείς υπέκυψαν

εκτακτο

Το BBC έκανε σήμερα γνωστό τον πρώτο θάνατο που καταγράφεται στη Βρετανία, εξαιτίας του κορωνοϊού Πρόκειται για ηλικιωμένο ασθενή με προβλήματα υγείας, που πρόσφατα είχε διαγνωσθεί θετικός στον ιό.

Κορωνοϊός: Ακόμη δύο θάνατοι στη Γαλλία- 92 νέα κρούσματα!

«Ένας ασθενής που είχε διαγνωστεί με (τον ιό) Covid-19 δυστυχώς απεβίωσε», ανακοίνωσε ο επικεφαλής των υγειονομικών υπηρεσιών της Αγγλίας, Κρις Ουίτι, σε δελτίο Τύπου.

Κορωνοϊός: Ακυρώνει τις πτήσεις προς το Ισραήλ η Lufthansa

Ο ασθενής που νοσηλευόταν στο Ρίντινγκ, στη νότια Αγγλία, ήταν «ένας ηλικιωμένος που αντιμετώπιζε ήδη προβλήματα υγείας», διευκρίνισε ο αξιωματούχος. «Πιστεύουμε ότι μολύνθηκε από τον ιό στη Βρετανία και επιχειρούμε ήδη να ταυτοποιήσουμε τα πρόσωπα με τα οποία ήλθε σε επαφή» συμπλήρωσε ο Ουίτι.

Η Βρετανία έχει προς το παρόν καταγράψει 115 κρούσματα του Covid-19.

Ιταλία: Το τελευταίο 24ωρο 41 άνθρωποι υπέκυψαν

Στο μεταξύ, στους 148 έφθασαν οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ιταλία, καθώς υπέκυψαν το τελευταίο 24ωρο άλλοι 41 άνθρωποι σύμφωνα με την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της χώρας.

Την ίδια ώρα ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έχει φτάσει τα 3.296, ενώ οι ασθενείς που έχουν ιαθεί και είναι πλέον αρνητικοί στον ιό, φτάνουν τους 414.

Το 10,7% των ασθενών έχει γίνει αρνητικό στον ιό και έχει ιασθεί, ενώ έχασε ζωή του το 3,8% όσων μολύνθηκαν από τον Covid-19.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top