Στην Ινδία Τραμπ και Μελάνια- Δεν απέφυγε τα σαρδάμ ο Αμερικανός Πρόεδρος

Το προεδρικό ζεύγος έβγαλε τα παπούτσια του στο σπίτι του Μαχάτμα Γκάντι

Ο Ντόναλντ Τραμπ έτυχε θερμής υποδοχής στην Ινδία την οποία επισκέπτεται μαζί με την σύζυγό του Μελάνια. Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν απέφυγε όμως τις γκάφες μπερδεύοντας πόλεις και ονόματα.

Τραμπ κατά Oscars: «Νίκησε ταινία από τη Ν. Κορέα... Τι στον διάβολο;»

Ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν αποφεύγει για μια ακόμη φορά τις γκάφες. Κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Ινδία προφέρει λάθος παίκτες και περιοχές. Eίπε «Αχμαμπάντ» αντί «Αχμενταμπάντ», «Τσιγουάλλα» αντί «Τσαϊγουάλλαχ» και «Γκουγιάτ» αντί «Γκουγιαράχτ».

Παρά τα λάθη του όμως ο Αμερικανός πρόεδρος χειροκροτείται και επευφημείται από δεκάδες χιλιάδες Ινδούς, αλλά και από την κόρη του Ιβάνκα και τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ. Ένα γιγαντιαίο στάδιο κρίκετ στη γενέτειρα του πρωθυπουργού Μόντι γέμισε.

Οι Ινδοί προσευχήθηκαν για τους δυο ηγέτες. «Θέλουμε να τους δώσουμε δύναμη και να προσευχηθούμε για την ινδο-αμερικανική φιλία».

Ο Τραμπ και η Μελάνια έγιναν δεκτοί στο αεροδρόμιο του Νέου Δελχί με παραδοσιακούς χορούς. Ο Αμερικανός πρόεδρος περπάτησε στο κόκκινο χαλί δίπλα στον οικοδεσπότη του. Η κομψή Μελάνια ακολουθούσε ένα βήμα πίσω.

Στο σπίτι του Μαχάτμα Γκάντι, το προεδρικό ζεύγος φόρεσε τα παραδοσιακά μαντήλια για το καλωσόρισμα. Ο Ντόναλντ Τραμπ έμαθε να γνέθει. Όταν ολοκλήρωσαν την ξενάγησή τους η Μελάνια ξαναέβαλε τις γόβες της και ο Τραμπ τα παπούτσια του. Τα είχαν βγάλει σεβόμενοι τη θρησκευτική παράδοση.

Το προεδρικό ζεύγος μαζί με την Ιβάνκα και το Κούσνερ επισκέφτηκαν και το Τατζ Μαχάλ απολαμβάνοντας πιασμένοι χέρι χέρι το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top