Βενεζουέλα: Την κρατούσε από έφηβη «αιχμάλωτη»... για 31 χρόνια!

Η γυναίκα κατάφερε να αποδράσει στα 49 της χρόνια

δεμένη γυναίκα

Την απόλυτη φρίκη ζούσε για 31 χρόνια μία 49χρονη γυναίκα, την οποία κρατούσε παρά τη θέλησή της ένας 56χρονος από τη Βενεζουέλα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ματίας Σαλαζάρ κατηγορείται για σεξουαλική βία, σεξουαλική δουλεία και ψυχολογική βία σε βάρος της.

Όπως ισχυρίζονται οι κατήγοροι «χειραγώγησε και παραπλάνησε τη γυναίκα, όταν ήταν ακόμα έφηβη, έτσι ώστε να φύγει από το σπίτι της».

Κρατούσαν 34χρονη κλειδωμένη σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα έζησε για τρεις δεκαετίες στο σκοτάδι, καθώς δεν μπορούσε να κοιτάξει από παράθυρο και περνούσε την ώρα της ακούγοντας ραδιόφωνο και βλέποντας τηλεόραση.

Τελικά κατάφερε να «αποδράσει» στις 24 Ιανουαρίου 2020, όταν ο 56χρονος άφησε ένα ζεύγος κλειδιών στο διαμέρισμα και αμέσως ζήτησε βοήθεια σ' ένα κρατικό δικηγορικό γραφείο, το οποίο μάχεται για τα δικαιώματα των γυναικών.

Στη συνέχεια η αστυνομία συνέλαβε τον Ματίας Σαλάζαρ στην πόλη Μαρακάι, κοντά στην πρωτεύουσα Καράκας και ο οποίος παραμένει υπό κράτηση.

Κάτοικοι της περιοχής όπου βρέθηκε η γυναικά, ισχυρίζονται ότι ο Σαλαζάρ ζούσε για χρόνια με μία άλλη γυναίκα και την κόρη της στο συγκεκριμένο δρόμο.

ΦΡΙΚΗ! Επί δύο μήνες κρατούσε αιχμάλωτη και βίαζε τη φίλη του

Πολλοί μάλιστα ανέφεραν ότι δεν είχαν παρατηρήσει κάτι παράξενο και ότι ο 56χρονος ήταν πάντα φιλικός μαζί τους.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του Ματίας Σαλαζάρ, Χοσέ Μπρισένο είπε ότι ο πελάτης του είναι αθώος και ότι είναι θύμα εκστρατείας των Μ.Μ.Ε.

Σύμφωνα με τους γείτονες, η γυναίκα επέστρεψε στο διαμέρισμα μαζί με εισαγγελείς και όπως υποστήριξε ένας εξ αυτών «είχε τρεις αλλαξιές ρούχα εντός του διαμερίσματος, κάποια παλιά παπούτσια, ένα διπλό κρεβάτι, έναν παλιό ανεμιστήρα και μία παλιά τηλεόραση. Άνθρωποι επιτέθηκαν στους γείτονες, ρωτώντας γιατί δεν το αναφέραμε, αλλά πραγματικά δε γνωρίζαμε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top