Κοροναϊός: Άλλοι 108 νεκροί μέσα σε μια μέρα – Ξεπέρασαν τους 1.000

Πάνω από 2.000 τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα

Άλλοι 108 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την επιδημία πνευμονίας που προκαλεί ο νέος κοροναϊός στην Κίνα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των θυμάτων να φτάνει πλέον τα 1.016.

Αποκλειστικό Star: «Τρώγαμε αυγά και ψωμί κλεισμένοι σε ξενοδοχείο»

Σύμφωνα με τις νεότερες ανακοινώσεις της Εθνικής Επιτροπής Υγείας της Κίνας, υπάρχουν 2.478 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροναϊου, αριθμός συγκριτικά χαμηλότερος από τα 3.062 επιβεβαιωμένα κρούσματα της Κυριακής. 

Αρνητική στον κοροναϊό η ασθενής που νοσηλεύεται στην Κύπρο

Επίσης ο αριθμός των ανθρώπων που έχει επιβεβαιωθεί από τις εργαστηριακές εξετάσεις ότι έχουν προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό ανήλθε στους 42.638. 

Κοροναϊός: Αρνητικά τα δείγματα των Ελλήνων που επέστρεψαν από την Ουχάν

Μόνο στην επαρχία Χουμπέι 103 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ από έναν νεκρό έχουν καταγράψει οι αρχές στο Πεκίνο, την Τιανζίν, τη Χεϊλονγκτζιάνγκ, την Ανχούι και τη Χενάν. 

Συνολικά 3.996 ασθενείς έχουν ανανήψει και έχουν λάβει εξιτήριο από τα νοσοκομεία, εκ των οποίων 716 χθες Δευτέρα.  

Κίνα: Ο παγκολίνος είναι ο πιθανός ξενιστής του φονικού κοροναϊού

Σύμφωνα με την επαρχιακή επιτροπή υγείας στη Χουμπέι, είχαν επιβεβαιωθεί ως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας συνολικά 31.728 κρούσματα της επιδημίας που προκαλεί ο νέος κοροναϊός και 974 θάνατοι στη Χουμπέι. Σύμφωνα με τα στοιχεία της επαρχιακής επιτροπής, ο δείκτης θνησιμότητας του ιού ανέρχεται σε 3,07%.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top