Τουρκία: Ένας νεκρός από το αεροπλάνο που κόπηκε στα τρία

Στους 157 οι τραυματίες

Αεροσκάφος βγήκε εκτός του διαδρόμου προσγείωσης στο αεροδρόμιο Sabiha Gokcen στην ανατολική πλευρά Κωνσταντινούπολης, κόπηκε στα τρία και πήρε φωτιά!  Σύμφωνα με τον υπουργό Yγείας της Τουρκίας, υπάρχει ένας νεκρός από τη συντριβή και 157 τραυματίες από τους 177 επιβαίνοντες. Βαριά τραυματισμένοι είναι οι δύο πιλότοι. 

Ιράν: Συλλήψεις για την συντριβή του ουκρανικού boeing

Έκανε «βαριά» προσγείωση ο πιλότος- Δεν υπήρχε μηχανική βλάβη

Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Star Άννα Ανδρέου από την Κωνσταντινούπολη, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για τα αίτια αυτού του ασυνήθιστου ατυχήματος. Ωστόσο, οι πληροφορίες λένε ότι δεν υπήρχε μηχανική βλάβη και η συντριβή οφείλεται πιθανότατα σε λάθος του πιλότου. Φέρεται να έγινε «βαριά» προσγείωση, με αποτέλεσμα να σπάσουν οι ρόδες και το αεροσκάφος να βρεθεί με την κοιλιά στο έδαφος. 

Το ρεπορτάζ της Άννας Ανδρέου στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star από το αεροδρόμιο όπου συνέβη το ασυνήθιστο ατύχημα

Σημειώνεται ότι ο διάδρομος προσγείωσης ήταν ολισθηρός εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης που πλήττει την Κωνσταντινούπολη.

Bίντεο AP: Διασώστες ψάχνουν τυχόν εγκλωβισμένους στο κομμένο στα τρία αεροσκάφος

Στις εικόνες που μεταδίδουν τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα από το σημείο, διακρίνεται η άτρακτος του αεροσκάφους να έχει κοπεί στη μέση και ορισμένοι επιβάτες να απομακρύνονται από αυτό. 

Όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο NTV το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από αεροδρόμιο της Σμύρνης και εκτελούσε το δρομολόγιο Σμύρνης - Κωνσταντινούπολης.

Τουρκία: 38 oι νεκροί από την πτώση δύο χιονοστιβάδων!

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top