Το γάλα καμήλας φαίνεται να είναι περιζήτητο και μάλιστα έχει πολλά οφέλη.
Σύμφωνα με το Euronews, έχει λιγότερα λιπαρά, περισσότερες βιταμίνες και είναι πιο εύκολο στη χώνεψη σε σχέση με το γάλα αγελάδας. Μερικές μελέτες δείχνουν ότι μπορεί να μειώσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.
Ήδη αρκετές γαλακτοπαραγωγικές φάρμες εξημερώνουν άγριες θηλυκές καμήλες για να τις χρησιμοποιήσουν στην παραγωγή γάλακτος.
Οι επιστήμονες λένε ότι μοιάζει πάρα πολύ με το μητρικό γάλα. Έχει γίνει τελευταία πολύ δημοφιλές συστατικό σε γλυκά.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.