Δισεκατομμυριούχος Ιάπωνας αναζητά σύντροφο να τον συνοδεύσει στο φεγγάρι!

Θέμα ντοκιμαντέρ η ιστορία του

Ουρανός - Άνθρωπος - Φεγγάρι

Ένας Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος αναζητεί μια σύντροφο για να τον συνοδεύσει στο ταξίδι του στο φεγγάρι και η αναζήτησή του αυτή θα είναι το θέμα ενός ντοκιμαντέρ.

Σήμερα η «Πανσέληνος του λύκου» με μερική έκλειψη

Ο 44χρονος Μαετζάουα, ο οποίος πούλησε την διαδικτυακή εταιρεία μόδας “Zozo Inc” που διέθετε, αναζητεί αδέσμευτες γυναίκες άνω των 20 ετών για να συμμετάσχουν στο ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβληθεί από το “AbemaTV”.

«Καθώς τα αισθήματα μοναξιάς και κενού αρχίζουν να με καταβάλλουν, ένα πράγμα σκέφτομαι μόνο: να συνεχίσω να αγαπώ μια γυναίκα», έγραψε ο 44χρονος Ιάπωνας σε ιστοσελίδα, όπου καλεί υποψήφιες.

Ιάπωνας 112 ετών, ο γηραιότερος άνδρας στον κόσμο

«Θέλω να βρω μια σύντροφο ζωής. Με αυτήν τη σύντροφό μου θέλω να διατυμπανίσουμε την αγάπη μας και την παγκόσμια ειρήνη από το διάστημα», συνεχίζει, ο οποίος θα είναι ο πρώτος επιβάτης που θα ταξιδέψει στο φεγγάρι το 2023 με το διαστημικό λεωφορείο του Ίλον Μασκ, το «SpaceX».

Ιάπωνας επιχειρηματίας θέλει να σώσει τον πλάτανο του Ιπποκράτη στην Κω

Ο Μαετζάουα, ο οποίος πρόσφατα χώρισε από την 27χρονη ηθοποιό σύντροφό του Αγιάμι Γκορίκι, έχει πει ότι σκοπεύει να πάρει μαζί του στην πτήση μια καλλιτέχνη, για να προκύψουν στη συνέχεια έργα εμπνευσμένα από την εμπειρία αυτή, στο πλαίσιο ενός πρότζεκτ που το ονόμασε «Αγαπητό Φεγγάρι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top