ΗΠΑ: Στρίμωξε μωρό σε σακίδιο και το άφησε στο πορτ μπαγκάζ όσο δούλευε

Το κοριτσάκι ήταν μόλις 10 μηνών

άνδρας με σακίδιο

Ένα κοριτσάκι μόλις 10 μηνών έχασε τη ζωή του στο Τέξας, όταν ο 27χρονος σύντροφος της μητέρας του το στρίμωξε σε ένα σακίδιο και στη συνέχεια το άφησε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, όσο εκείνος δούλευε.

Άφησαν μωρό επτά μηνών στο μπαλκόνι για πέντε ώρες και πέθανε από το κρύο

Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης Lubbock του Τέξας, ο Trevor Marquis Rowe που κατηγορείται για τον θάνατο του βρέφους, πήρε το κορίτσι από το σπίτι της μητέρας του το πρωί της Τρίτης και το μετέφερε στον χώρο εργασίας του. Όπως είπε στις αρχές, «το έβαλε μέσα στο σακίδιο για να το τσεκάρει συχνά». 

Μετά το διάλειμμα για φαγητό, ο κατηγορούμεος φέρεται να μετέφερε το σακίδιο με το κοριτσάκι στο αυτοκίνητό του και το τοποθέτησε στο πορτ μπαγκάζ για αρκετές ώρες. 

ΗΠΑ: Συνελήφθη ο Φώτης Ντούλος για τη δολοφονία της γυναίκας του

Σύμφωνα με τον 27χρονο, αν και το βρέφος έκλαιγε λίγο το μεσημέρι της μοιραίας ημέρας, μετά από πέντε ώρες που έμεινε μόνο του, σταμάτησε να αναπνέει. Τότε ο άνδρας κάλεσε για βοήθεια και μετέφερε το κοριτσάκι στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώηκε ο θάνατός του. 

Η εγγύηση του Trevor Marquis Rowe έχει οριστεί στα 2 εκατομμύρια δολάρια και βρίσκεται υπό κράτηση. Ο πατέρας του κοριτσιού, Emilio Montoya, δήλωσε ότι η κόρη του θα γινόταν ενός έτους σε δύο μήνες και μόλις είχε ξεκινήσει να περπατάει. 

 

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top