Ομηρεία Ελλήνων ναυτικών: Τους παρακολουθούσαν από τον Νοέμβριο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η απαγωγή των πέντε ναυτικών

Σε θρίλερ εξελίσσεται η απαγωγή από πειρατές των πέντε Ελλήνων ναυτικών στο Καμερούν που συνέβη την παραμονή Πρωτοχρονιάς, καθώς οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει ξανά μετά την πρώτη επαφή για τα λύτρα.

Ομηρεία Ελλήνων Ναυτικών: Δραματική σιωπή από τους απαγωγείς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι αρχές στο Καμερούν έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι πειρατές παρακολουθούσαν το ελληνικό τάνκερ που βρισκόταν έξω από το λιμάνι Λίμπο στο Καμερούν από τα τέλη Νοεμβρίου.

 

Ομηρεία Ελλήνων Ναυτικών: Βίντεο με τη δράση των πειρατών έχουν οι αρχές

Οι πειρατές, κινήθηκαν νύχτα, χωρίς να κινήσουν υποψίες, καθώς όλες τις προηγούμενες ημέρες κοντά στο ελληνικό πλοίο βρίσκονταν και άλλα μικρά σκάφη.

Οι διαπραγματευτές της πλοιοκτήτριας εταιρίας περιμένουν βίντεο που θα πιστοποιεί ότι και οι πέντε Έλληνες ναυτικοί, αλλά και τα άλλα τρία μέλη του πληρώματος του “Happy Lady” είναι καλά στην υγεία τους.

Ένοπλη επίθεση σε ελληνικό πλοίο στο Καμερούν – Πέντε Έλληνες όμηροι

Οι πειρατές μετά την πρώτη επικοινωνία δεν έχουν εμφανιστεί ξανά. Αυτή, εξάλλου, μια τακτική γνωστή στις περιπτώσεις απαγωγών που στοχεύει στην αύξηση της τιμής των λύτρων που θα ζητήσουν, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα το που κρατούνται οι πέντε Έλληνες ναυτικοί.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top