Ρουμανία: Απήγαγε, κακοποίησε και στραγγάλισε 11χρονη

Νεκρός ο βασικός ύποπτος - Παρασύρθηκε από φορτηγό στη χώρα του

έγκλημα

Μια συγκλονιστική υπόθεση απαγωγής, κακοποίησης και δολοφονίας ανήλικης συγκλονίζει τη Ρουμανία. Την ίδια ώρα, ο βασικός ύποπτος, που διέφυγε στη χώρα του μετά το έγκλημα, παρασύρεται από φορτηγό και χάνει τη ζωή του, πριν συλληφθεί από τις αρχές.

Ρουμανία: Τις έκαψε και είπε πως έβαλε φωτιά για να διώξει τα κουνούπια

Ήταν Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση ενός 11χρονου κοριτσιού. Η Mihaela Adriana Fieraru δεν επέστρεψε ποτέ από το σχολείο. Η αστυνομία ξεκίνησε επιχείρηση αναζήτησης την ίδια ημέρα. Εκατοντάδες αστυνομικοί, καθώς κι ένα ελικόπτερο και drones, συμμετείχαν στην αποστολή. Τελικά, το κορίτσι βρέθηκε νεκρό την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στην κοινότητα Προλελέστι της Ρουμανίας.

Στις φωτογραφίες το άτυχο 11χρονο κορίτσι/ πηγή Facebook

Τα πρώτα σημάδια έδειξαν κακοποίηση, ενώ η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ως αιτία θανάτου τον στραγγαλισμό. Εκτιμάται ότι το κορίτσι στραγγαλίστηκε με το παντελόνι που φορούσε, περίπου 30-35 λεπτά μετά την απαγωγή της. Στη συνέχεια, οι αρχές αναζήτησαν στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του ατόμου που έφτασε στο αποτρόπαιο έγκλημα. Η έρευνα τις οδήγησε στον βασικό ύποπτο, σ’ έναν Ολλανδό πολίτη. 

O Ολλανδός βασικός ύποπτος της δολοφονίας σύμφωνα με τα τοπικά μέσα/ πηγή Facebook

Σε συνεργασία με τις ολλανδικές αρχές, διαπιστώθηκε ότι ο ύποπτος είναι νεκρός. Αμέσως μετά τη δολοφονία της Mihaela Adriana Fieraru στη Ρουμανία, διέφυγε στην Ολλανδία. Εκεί παρασύρθηκε από φορτηγό και σκοτώθηκε. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν επρόκειτο για δυστύχημα ή αν ο ύποπτος αυτοκτόνησε, γνωρίζοντας ότι τον αναζητούσε η αστυνομία. Σύμφωνα με στοιχεία των ολλανδικών αρχών, ο ύποπτος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για παιδεραστία. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top