Τι συμβαίνει στη Μέρκελ; Μετά το τρέμουλο κλείνει τα μάτια της

Παραμένει η ανησυχία για την κατάστασή της υγείας της

Η Μέρκελ όταν άρχισε να τρέμει σε δημόσια εμφάνιση δίπλα στον Γερμανό πρόεδρο

Μετά το τρέμουλο που εμφάνισε η Άνγκελα Μέρκελ σε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις της, η ανησυχία για την υγεία της επανήλθε, καθώς στην ορκωμοσία της Ανεγκρέτ Κραμπ Καρενμπάουερ, της νέας υπουργού Άμυνας, η καγκελάριος έκλεινε συνεχώς τα μάτια της και έδειχνε σαν να κοιμάται, ενώ ήταν καθιστή. 

Η Άνγκελα Μέρκελ δεν μπορούσε να λείπει από την ορκωμοσία της… εκλεκτής της, η οποία βρίσκεται και στην ηγεσία των Χριστιανοδημοκρατών.  Αυτή τη φορά όμως, ο φακός, που την «καταδιώκει» τον τελευταίο καιρό, την απαθανάτισε αρκετές φορές με κλειστά μάτια, είτε καθιστή, είτε όρθια. 

«Έκλεινε τα μάτια για δευτερόλεπτα, φαινόταν σαν να χανόταν», σχολιάζει δημοσίευμα της «Bild». 

Η αίθουσα, όπου γινόταν η ορκωμοσία ήταν γεμάτη από κόσμο, η θερμοκρασία ήταν πάνω από 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ δεν υπήρχε κλιματισμός και αυτό γιατί η ορκωμοσία, λόγω εργασιών, δεν έγινε στην αίθουσα της ολομέλειας του ομοσπονδιακού κοινοβουλίου. 

Ενδεχομένως λοιπόν, όπως αναφέρουν τα γερμανικά δημοσιεύματα, αυτό να προκάλεσε μια δυσφορία στην Άνγκελα Μέρκελ, όμως η εικόνα της αυτή με τα κλειστά μάτια σε συνδυασμό με το τρέμουλο των προηγούμενων ημερών, έχει αναζωπυρώσει τα σενάρια για την υγεία της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top