Πέθανε το μωρό της 26χρονης εγκύου που κατακρεουργήθηκε στο σπίτι της

Video από κάμερα ασφαλείας δείχνει τον φερόμενο ως δράστη

Δείτε στο videο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Την τελευταία του πνοή άφησε το μωρό της 26χρονης εγκυμονούσας που τα ξημερώματα του Σαββάτου βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο σπίτι της, όταν δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι.

Η Kelly Mary Fauvrelle ήταν 8 μηνών έγκυος και οι διασώστες που έφτασαν στη σκηνή του εγκήματος κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να σώσουν το αγοράκι που κυοφορούσε.

Λονδίνο: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 8 μηνών έγκυο

Αν και κατάφεραν να το βγάλουν ζωντανό από την κοιλιά της νεκρής μητέρας του, το μωράκι στο οποίο οι γιατροί έδωσαν το όνομα Riley, κατέληξε τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Τα δυσάρεστα νέα έγιναν γνωστά την ίδια στιγμή που η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα video από κάμερα ασφαλείας, που δείχνει έναν άγνωστο άνδρα να περπατά προς το σπίτι της Kelly Mary Fauvrelle, στις 03:11 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Δέκα λεπτά αργότερα, η κάμερα τον έχει καταγράψει να βγαίνει τρέχοντας από το σπίτι της 26χρονης.

Ο ντετέκτιβ που έχει αναλάβει την υπόθεση της άγριας δολοφονίας, ανέφερε πως «είναι πολύ σημαντικό και επείγον, όποιος έχει την παραμικρή πληροφορία να έρθει να μας την πει. Πρέπει να ταυτοποιήσουμε τον άνδρα που φαίνεται στο video από την κάμερα ασφαλείας».

Παράλληλα τόνισε πως ακόμα παραμένει άγνωστο αν η 26χρονη εγκυμονούσα γνώριζε τον δράστη της επίθεσης, καθώς όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά στην περίεργη αυτή υπόθεση.

Η αστυνομία προσπαθεί πλέον να «χτίσει» μία συνολική εικόνα για τη ζωή της Kelly, το περιβάλλον, τις συνήθειές της και  τον φιλικό της κύκλο, ώστε να λάβει υπόψιν της όλα τα πιθανά σενάρια.

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί αρχικά δύο άνδρες, αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top