ΗΠΑ: Νεογέννητο μωράκι βρέθηκε ζωντανό μέσα σε σακούλα σούπερ μάρκετ

Οι Αρχές ψάχνουν να βρουν τους γονείς που το εγκατέλειψαν

μωρό

Συγκλονίζει η είδηση για ένα μωρό στη Georgia των ΗΠΑ, το οποίο βρέθηκε ζωντανό μέσα σε πλαστική σακούλα σούπερ μάρκετ! 

Ευτυχώς, το νεογέννητο κοριτσάκι, σαν από θαύμα,  είναι καλά στην υγεία του, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για να βρει ποιος το εγκατέλειψε. 

Η μικρούλα εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές σε δρόμο στην περιοχή Forsyth County γύρω στις 10 το βράδυ την περασμένη Πέμπτη. 

Οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τα κλάματα του μωρού και ειδοποίησαν την αστυνομία. Το μωράκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου ευτυχώς διαπιστώθηκε ότι χαίρει άκρας υγείας. 

Το μωρό που βρέθηκε σε σακούλα σούπερ μάρκετ/ Φωτογραφία: AP

«Θέλουμε να καταλάβουμε και να βρούμε με ποιον τρόπο εγκαταλείφθηκε το βρέφος. Είναι η πρώτη φορά εδώ και 32 χρόνια που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα εγκαταλειμμένο μωρό και μάλιστα με αυτό τον τρόπο» είπε στους δημοσιογράφους ο σερίφης Ron Freeman, ο οποίος θέλει απεγνωσμένα να βρει την ταυτότητα του μωρού και τους γονείς που το εγκατέλειψαν. 

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι κάτοικοι που προθυμoποιήθηκαν να υιοθετήσουν το νεογέννητο κοριτσάκι, το οποίο προσωρινά ονομάστηκε India και έχει τεθεί υπό την προστασία της υπηρεσίας παιδικής και οικογενειακής προστασίας της Πολιτείας της Georgia. 

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top