Serial killer Κύπρου: Βρέθηκε πτώμα μέσα στην τρίτη βαλίτσα

Οι αρχές αναμένουν την ταυτοποίηση της σορού

Την ύπαρξη ανθρώπινης σορού μέσα στην τρίτη βαλίτσα που εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στην «Κόκκινη Λίμνη» επιβεβαιώνουν οι κυπριακές αρχές. 

Serial killer Κύπρου: Σκέψεις να αδειάσουν τη λίμνη- Ψάχνουν την 6χρονη

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκε η βαλίτσα την οποία είχε πετάξει εκεί ο serial killer της Κύπρου, κλιμάκιο ανακριτών, αλλά και ιατροδικαστής έφτασε στο σημείο. 

Δείτε το ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR

Αστυνομικές πηγές έκαναν λόγο για πρωτοφανή θηριωδία και οι αστυνομικοί που βρίσκονται στην αιματοβαμμένη λίμνη παρακολουθούν συγκλονισμένοι τις εξελίξεις. 

Serial killer: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη γυναίκα από το Νεπάλ

Κύπρος: Ξέσπασαν σε κλάματα οι πυροσβέστες όταν ανέσυραν τη δεύτερη βαλίτσα

Serial killer: Στραγγάλιζε τα θύματά του με τον αγκώνα του

Στην τρίτη βαλίτσα που εντοπίστηκε στην άλλη άκρη της λίμνης, από εκεί που είχαν βρεθεί οι άλλες δύο, βρίσκεται η σορός της 29χρονης, Μαρικάρ Βλαντέζ από τις Φιλιππίνες, το πτώμα της οποίας, όπως ομολόγησε ο «Όρεστης», το έβαλε εκεί και το πέταξε στη λίμνη. 

Υπενθυμίζεται ότι στην «Κόκκινη Λίμνη» είχαν εντοπιστεί αρχικά δύο βαλίτσες, με τα πτώματα της 36χρονης Livia Florentina Bunea από τη Ρουμανία και της οχτάχρονης κόρης της, Elena Natalia, οι οποίες δολοφονήθηκαν από τον serial killer τον Σεπτέμβριο του 2017. 

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι όντως η ανθρώπινη σορός που εντοπίστηκε ανήκει στην Maricar, τότε θα έχουν βρεθεί οι σοροί των έξι από τα επτά θύματα του «Ορέστη» και οι έρευνες θα επικεντρωθούν στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, όπου ο δράστης έχει υποδείξει ότι πέταξε εκεί τη σορό της 6χρονης κόρης της Mary Rose. 

Ο «Ορέστης» έχει ομολογήσει τις έξι δολοφονίες και υποστήριξε ότι η μικρή Sierra πνίγηκε από αναρρόφηση. Μάλιστα με απίστευτη κυνικότητα παραδέχθηκε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν ότι ένιωθε ηδονή όταν σκότωνε κάποια από τα θύματά του. 

Η υπόθεση των δολοφονιών αυτών έχει συγκλονίσει όχι μόνο την Κύπρο, αλλά και την Ελλάδα, ενώ ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων για τις παραλείψεις της αστυνομίας όταν είχαν δηλωθεί οι εξαφανίσεις των θυμάτων του serial killer. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top