Serial killer Κύπρου: Σκέψεις να αδειάσουν τη λίμνη- Ψάχνουν την 6χρονη

Αν κατεβεί η στάθμη του νερού θα υπάρχει ορατότητα για περαιτέρω έρευνα

Η υπόθεση των δολοφονιών αλλοδαπών γυναικών από τον 35χρονο serial killer της Κύπρου δεν έχει κλείσει ακόμη. Παρά την ομολογία του δράστη για τα εγκλήματα που διέπραξε, η σορός της 6χρονης Σιέρα δεν έχει ακόμη εντοπιστεί. Οι αρχές μάλιστα, σκέφτονται να αδειάσουν μερικώς τη λίμνη στο Μεμί, με την προοπτική ότι εφόσον κατεβεί η στάθμη του νερού θα υπάρχει ορατότητα, και με τη χρήση βάρκας θα είναι πολύ πιο εύκολο να ερευνηθούν κάποια σημεία.

Serial killer: Βρέθηκαν τα σύρματα με τα οποία έδενε τα θύματά του

Tέλος δεν έχει το θρίλερ στην Κύπρο:Tρίτο τσιμεντομπλόκ στην Κόκκινη Λίμνη

Serial killer: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη γυναίκα από το Νεπάλ

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, μιλώντας στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων είπε ότι σήμερα θα συνεχιστούν οι καταδύσεις στην Κόκκινη Λίμνη για την ανεύρεση της τρίτης βαλίτσας στην οποία ο καθ` ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος ανέφερε πως τοποθέτησε τη σορό ενός εκ των θυμάτων του. 

Σε ό,τι αφορά τις έρευνες στη λίμνη Μεμί στο Μιτσερό, ο κ. Τράγκολας ανέφερε πως μέχρι πριν λίγες ημέρες στην ανατολική πλευρά της λίμνης υπήρχε ένα ρυάκι από το οποίο έρεε νερό σε αυτήν. Αυτό έχει σταματήσει τώρα, οπότε είναι μια ευκαιρία να εξεύρουμε έναν τρόπο να αντλήσουμε κάποια μέτρα νερού "με απώτερο σκοπό να κατεβάσουμε λίγο τη στάθμη του νερού και να κάνουμε καλύτερο και πιο ενδελεχή έλεγχο εκεί όπου υπέδειξε ότι έριξε το πτώμα ο ύποπτος", είπε.

Στο σημείο αυτό υπάρχουν πολλοί θάμνοι, πολλές ρίζες, καλαμιώνες και έχει πολλά εμπόδια και η ορατότητα είναι περιορισμένη, εξήγησε, σημειώνοντας πως "όταν κατεβεί η στάθμη τουλάχιστον θα υπολογίσουμε ίσως την πορεία που ακολούθησε η σορός".

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είπε πως για να γίνει η άντληση θα πρέπει να εξασφαλιστούν όλες οι άδειες που απαιτούνται διότι θα γίνει διοχέτευση του νερού στο παρακείμενο ρυάκι.

πηγή: sigmalive


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top