Serial killer: Βρέθηκαν τα σύρματα με τα οποία έδενε τα θύματά του

Ο «Ορέστης» υπέδειξε το μαχαίρι με το οποίο τα έκοβε

Νέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση του serial killer της Κύπρου, καθώς το περασμένο Σάββατο ο ίδιος υπέδειξε στην αστυνομία τον χώρο από τον οποίο προμηθεύτηκε τα σύρματα, με τα οποία έδενε τα θύματά του και το μαχαίρι με το οποίο τα έκοβε. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», πρόκειται για ανοικτό χώρο στη Λευκωσία, από τον οποίο οι αστυνομικοί που συμμετέχουν στις έρευνες έχουν παραλάβει κάποια στοιχεία και τα έχουν στείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση. 

Tέλος δεν έχει το θρίλερ στην Κύπρο:Tρίτο τσιμεντομπλόκ στην Κόκκινη Λίμνη

Η υπόδειξη των νέων σκηνών από τον «Ορέστη» αναφέρθηκε την Τρίτη στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, όπου ο υπαστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση ζήτησε την ανανέωση της κράτησης του serial killer. 

Serial killer: Φως στις συνθήκες θανάτου της μικρής Έλενας

Αυτή κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και η τελευταία ανανέωση που ζητείται, αφού την ερχόμενη Τετάρτη η υπόθεση θα εξεταστεί στο δικαστήριο. 

Serial killer: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη γυναίκα από το Νεπάλ

Η αστυνομία βρίσκεται στο τελικό στάδιο των ανακρίσεων, από τις οποίες προέκυψε ένα τεράστιο υλικό που αποτελείται από 550 καταθέσεις, 427 τεκμήρια, ενώ αναμένεται να ληφθούν άλλες 70 καταθέσεις. 

Κύπρος: Ξέσπασαν σε κλάματα οι πυροσβέστες όταν ανέσυραν τη δεύτερη βαλίτσα

Ο 35χρονος ίλαρχος εμφανίστηκε στο δικαστήριο και πάλι χωρίς δικηγόρο και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο. Για μια ακόμα φορά ήταν ατάραχος, απάντησε μονολεκτικά στις ερωτήσεις των δικαστών και δεν έκανε ένσταση στην ανανέωση της κράτησής του. 

Ο serial killer της Κύπρου είχε βιάσει και βιντεοσκοπήσει 19χρονη

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, όταν του υποδείχθηκε το τσιμεντομπλόκ που βρέθηκε στην Κόκκινη Λίμνη στις 14 Μαΐου, επιβεβαίωσε ότι ήταν εκείνο που χρησιμοποίησε για να δέσει τη σορό της Μαρικάρ Βαλντέζ πριν την πετάξει στο νερό. 

Serial killer: Στραγγάλιζε τα θύματά του με τον αγκώνα του

Αυτό που αναμένεται είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα τρία οχήματα που χρησιμοποιούσε ο serial killer, ενώ υπέδειξε στις αρχές τον χώρο από τον οποίο προμηθευόταν τα τσιμεντομπλόκ. 

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες στη λίμνη Μεμί για τον εντοπισμό της σορού της εξάχρονης Σιέρρα, όπως και οι εξετάσεις για την εξακρίβωση του έβδομου θύματος, η σορός του οποίου εντοπίστηκε στο πεδίο βολής Ξιντούς.

Serial killer: «Βαρέθηκα… θέλω να πάω φυλακή, φέρτε μου χαρτί να υπογράψω»

Αναμένονται ακόμα τα αποτελέσματα των ανθρωπολογικών εξετάσεων επί της σορού που βρέθηκε στη δεύτερη βαλίτσα, ώστε να γίνει η ταυτοποίηση και να διαπιστωθεί αν όντως ανήκει στην οχτάχρονη Έλενα Νατάλια. 

Τέλος σήμερα, Τετάρτη αναμένονται στην Κύπρο δύο ειδικοί από το Ισραήλ, ένας δύτης του ναυτικού κι ένας εμπειρογνώμονας, οι οποίοι αφού ενημερωθούν για την πορεία των ερευνών θα συμμετάσχουν σε αυτές με σκοπό να βρεθεί και η τρίτη σορός, που όπως έχει ομολογήσει ο «Ορέστης» πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη. 

Οι Ισραηλινοί θα φέρουν μαζί τους και ρομποτική κάμερα στρατιωτικού τύπου, η οποία θα βοηθήσει τα μέγιστα στις έρευνες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top