Serial killer: Φως στις συνθήκες θανάτου της μικρής Έλενας

Στο δικαστήριο ξανά σήμερα ο "Ορέστης"

Ενώπιον του δικαστηρίου αναμένεται να βρεθεί ξανά σήμερα, Δευτέρα ο 35χρονος serial killer της Κύπρου, ώστε να ανανεωθεί το διάταγμα κράτησής του. Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει και η νεκροτομή στη σορό της οχτάχρονης Έλενας, η οποία βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στην «Κόκκινη Λίμνη» στο Μιτσερό. 

Κόκκινη Λίμνη: Χαλί και σφουγγάρια ήταν το βαρύ αντικείμενο που εντοπίστηκε

Τα μέτρα ασφαλείας έξω από τα δικαστήρια θα είναι και πάλι δρακόντεια για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια, ενώ ο «Ορέστης» θα συνοδεύεται από άνδρες του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού. 

Κύπρος: Ξέσπασαν σε κλάματα οι πυροσβέστες όταν ανέσυραν τη δεύτερη βαλίτσα

Οι ανακριτές αναμένεται να παρουσιάσουν νέα στοιχεία σχετικά με τις καταθέσεις που λαμβάνονται για την υπόθεση ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν νέα στοιχεία και για την καταγγελία βιασμού 19χρονης, από τον 35χρονο ίλαρχο. 

Τι κατέθεσε η εν διαστάσει σύζυγος του serial killer

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, πριν από τρία 24ωρα έδωσε νέα κατάθεση στις αρχές η εν διαστάσει σύζυγος του serial killer. 

Ο serial killer της Κύπρου είχε βιάσει και βιντεοσκοπήσει 19χρονη

Η γυναίκα φέρεται να κατέθεσε ότι η 18χρονη τότε γυναίκα από τις Φιλιππίνες, την είχε προσεγγίσει και της είχε πει ότι ο σύζυγός της την βίασε. Αρχικά την προσέγγισε μέσω social media και φέρεται να της αποκάλυψε τι είχε συμβεί ανάμεσα στην ίδια και τον σύζυγό της. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία των δύο γυναικών και τότε η εν διαστάσει σύζυγος του «Ορέστη», της πρότεινε να προχωρήσει σε καταγγελία του βιασμού στην αστυνομία. 

Serial Killer: Κι άλλη βαλίτσα με πτώματα στη λίμνη θανάτου

Μάλιστα η εν διαστάσει σύζυγός του φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι γνώριζε πως ο σύζυγός της είχε ερωτικές συνομιλίες με δεκάδες γυναίκες. 

Σήμερα η νεκροτομή στην οχτάχρονη

Σήμερα είναι προγραμματισμένη και η νεκροτομή στη σορό της 8χρονης, ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες και τα αίτια του θανάτου της. Τη νεκροτομή θα την κάνει κλιμάκιο της Scotland Yard και θα συμμετέχει και ο ιατροδικαστής Ανδρέας Μαρνερίδης, ο οποίος έφτασε χθες στην Κύπρο. 

Serial killer: Στραγγάλιζε τα θύματά του με τον αγκώνα του

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της οχτάχρονης ανασύρθηκε πριν από μία εβδομάδα από την «Κόκκινη Λίμνη», όπου είχε εντοπιστεί και η σορός της μητέρας της, Λίβια Μπουνέα. Μάλιστα οι δύο σοροί εντοπίστηκαν σε απόσταση δύο μέτρων η μία από την άλλη. 

Serial killer: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη γυναίκα από το Νεπάλ

Πάντως από τις νεκροτομές που έχουν γίνει έως σήμερα στις σορούς των θυμάτων του serial killer, φαίνεται ότι δεν είχε συγκεκριμένη μέθοδο για να σκοτώνει. Κάποιες τις σκότωσε στραγγαλίζοντάς τις με κεφαλοκλείδωμα, ενώ ο θάνατος της 30χρονης Κχαντχά Ανού από το Νεπάλ, η οποία εντοπίστηκε σε λάκκο στο πεδίο βολής της Ορούντας, επήλθε από χτύπημα στο κεφάλι. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top