Κόκκινη Λίμνη: Χαλί και σφουγγάρια ήταν το βαρύ αντικείμενο που εντοπίστηκε

Αναζητούν την τρίτη βαλίτσα με ένα ακόμα θύμα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Κόκκινη Λίμνη στην Κύπρο, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης οι δύτες ανέσυραν από τον πυθμένα ένα ακόμα αντικείμενο, το οποίο ήταν βαρύ και τυλιγμένο με πανί. Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος του Omega TV, Στέλλα Σάββα, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, το εύρημα ήταν τελικά ένα χαλί τυλιγμένο, εντός του οποίου υπήρχε ένα ξύλο και επάνω του υπήρχαν τρία σφουγγάρια.

Αν και αρχικά φαινόταν να μη συνδέτεται με τις αποτρόπαιες πράξεις του serial killer, το εύρημα θα αποσταλεί για περαιτέρω έλεγχο καθώς προκαλεί προβληματισμό πώς βρέθηκε μέσα στην Κόκκινη Λίμνη.

Οι αρχές εξακολουθούν να αναζητούν στην Κόκκινη λίμνη την τρίτη βαλίτσα, μέσα στην οποία βρίσκεται, καθ’ ομολογίαν του serial killer η σορός της 29χρονης Μαρικάρ, η οποία δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017. 

Βίντεο από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Μυστήριο με βαλίτσα που βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών

Την ίδια ώρα οι αρχές καλούνται να λύσουν ένα ακόμα μυστήριο που ενδεχομένως να έχει σχέση με τη δράση του 35χρονου ίλαρχου. 

Στο επίκεντρο μπαίνει μια νέα βαλίτσα, η οποία είχε βρεθεί σε κάδο σκουπιδιών στην περιοχή του Ιδαλίου. 

Κύπρος: Ξέσπασαν σε κλάματα οι πυροσβέστες όταν ανέσυραν τη δεύτερη βαλίτσα

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» πρόκειται για μια μεγάλη, πράσινη, καρό βαλίτσα, την οποία είχε βρει στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου η ιδιοκτήτρια εστιατορίου. Η γυναίκα είχε προσπαθήσει να σηκώσει τη βαλίτσα, αλλά ήταν πάρα πολύ βαριά. Το γεγονός την παραξένεψε, αλλά δεν έδωσε μεγάλη σημασία και την άφησε στο σημείο, όπου την βρήκε για να την μαζέψουν οι υπάλληλοι της καθαριότητας. 

Κύπρος: Η σορός της 8χρονης Έλενας στη δεύτερη βαλίτσα

Όταν, ένα μήνα μετά άρχισαν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι αποκαλύψεις για τη δράση του serial killer, η γυναίκα έπαθε σοκ, καθώς αναγνώρισε τον 35χρονο «Ορέστη», ο οποίος λίγες μέρες πριν είχε πάει στο εστιατόριό της και είχε δειπνήσει με φίλους του. 

Ο serial killer της Κύπρου είχε βιάσει και βιντεοσκοπήσει 19χρονη

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην υπόθεση και όταν έμαθε πως ο serial killer έβαζε τα θύματά του σε βαλίτσες για να τα ξεφορτωθεί, η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου άρχισε να υποψιάζεται μήπως και στην ασήκωτη, πράσινη βαλίτσα που είχε βρει στα σκουπίδια βρισκόταν μέσα κάποιο πτώμα και συνδέεται με την υπόθεση. 

Κύπρος: Σαρώνουν τον πυθμένα της «αιματοβαμμένης» λίμνη με sonar

Οι αρχές εξετάζουν πλέον όλα τα ενδεχόμενα, την ώρα που συνεχίζονται για 25η μέρα οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη και στη λίμνη Μεμί για τον εντοπισμό της εξάχρονης Sierra και την 29χρονης Maricar. 

Serial killer: Στραγγάλιζε τα θύματά του με τον αγκώνα του

Το sonar βρίσκεται στη λίμνη Μεμί, με τις αρχές να ελπίζουν ότι θα βρουν τη σορό της μικρής Sierra. 

Serial killer: «Βαρέθηκα… θέλω να πάω φυλακή, φέρτε μου χαρτί να υπογράψω»

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Κέντρο Συντονισμού βρίσκεται σε επικοινωνία με Άγγλους εμπειρογνώμονες, ώστε σε επόμενο στάδιο και αν χρειαστεί θα γίνει χρήση ραντάρ διείσδυσης εδάφους, ούτως ώστε να ελεγχθούν οι περιοχές μέσα στη Λίμνη που είναι καλυμμένες με λάσπη.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top