Ο serial killer της Κύπρου είχε βιάσει και βιντεοσκοπήσει 19χρονη

Από το 2016 η αστυνομία θα μπορούσε να τον είχε σταματήσει

Νέες φρικτές πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του serial killer της Κύπρου όλα αυτά τα χρόνια. Την Κυριακή αποκαλύφθηκε ότι ο «Ορέστης» είχε βιάσει μια 19χρονη και είχε καταγράψει σε βίντεο τον βιασμό. 

Το πρωί της Κυριακής, ο 35χρονος ίλαρχος εμφανίστηκε και πάλι στο δικαστήριο υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, το οποίο και ανανέωσε για άλλες οκτώ μέρες την κράτησή του. 

Στην αίθουσα του δικαστηρίου όμως έγιναν συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού μιας 19χρονης αλλοδαπής στις 30 Απριλίου του 2017. 

Όπως είπε η κοπέλα, σύμφωνα με το Sigmalive, γνώρισε τον «Ορέστη» το 2016 με σκοπό να τη φωτογραφίσει ως μοντέλο. Στις αρχές του 2017 την πήρε από το σπίτι της για να της δώσει μια φωτογραφία. Μέσα στο αυτοκίνητό του όμως την βίασε και βιντεοσκόπησε την πράξη με το κινητό του τηλέφωνο. Η 19χρονη έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στις 3 Μαΐου και διαπιστώθηκε ότι όντως συνομιλούσε με το ψεύτικο προφίλ του «Ορέστη».

Η κοπέλα, φέρεται να εκμυστηρεύτηκες τον βιασμό της στην πρώην σύζυγο του 35χρονου μέσω των social media. Ωστόσο, ο «Ορέστης» αρνείται τη νέα υπόθεση βιασμού. 

Για όλες τις υποθέσεις έχουν συγκεντρωθεί 352 τεκμήρια και έγιναν έρευνες σε 9 σπίτια και οχήματα, αναφέρθηκε στο δικαστήριο. 

«Εσείς θα βρίσκετε πτώματα κι εγώ θα σας λέω ποιες είναι»

Την ίδια ώρα αμετανόητος, κυνικός και σκληρός είναι ο 35χρονος serial killer της Κύπρου, ο οποίος έχει ομολογήσει μέχρι τώρα τις δολοφονίες έξι γυναικών. 

Serial Killer: Κι άλλη βαλίτσα με πτώματα στη λίμνη θανάτου

«Εσείς θα βρίσκεται πτώματα κι εγώ θα σας λέω ποιες είναι», φέρεται να είπε ο «Ορέστης» στους αστυνομικούς με απίστευτη κυνικότητα.

Serial killer: Στραγγάλιζε τα θύματά του με τον αγκώνα του

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες της Real News τη Μεγάλη Πέμπτη, κι ενώ είχε μεταφερθεί στο δικαστήριο για να ανανεωθεί η διαταγή της κράτησής του, είδε να περνούν μπροστά του δύο ανακριτές και φέρεται να τους είπε:

Serial killer: «Βαρέθηκα… θέλω να πάω φυλακή, φέρτε μου χαρτί να υπογράψω»

«Σκότωσα κι άλλες. Να πάτε να βρείτε πού είναι». Από εκείνο το βράδυ, σύμφωνα με τις υποδείξεις του 35χρονου, άρχισαν να ανασύρονται οι βαλίτσες από την αιματοβαμμένη λίμνη στο Μιτσερό. 

Ελπίζει ακόμα ο πατέρας της μικρής Sierra

Την ίδια ώρα, κι ενώ οι έρευνες για τη σορό της εξάχρονης Sierra στη λίμνη στο Ξιλιάτο έχουν αποβεί άκαρπες, ο πατέρας της μικρής, Αντριάν Σεουκαλιούκ ελπίζει ακόμα ότι το κοριτσάκι του είναι ζωντανό. 

«Εγώ θέλω να βρεθεί το μωρό μου ζωντανό. Μακάρι να βρεθεί το παιδί μου. Τελευταία φορά που το είδα ήταν πριν από δύο χρόνια όταν το είχε η μητέρα μου στην Ελλάδα. Η Μέρι Ρόουζ δε με άφηνε να το βλέπω. Πήγα από το σπίτι της και πήρα το διαβατήριο του παιδιού μου γιατί φοβόμουν ότι θα φύγουν», είπε στην Real News. 

Εκτεθειμένη η κυπριακή αστυνομία λόγω των παραλείψεων στις έρευνες

Η οργή της κυπριακής κοινής γνώμης για τις παραλείψεις της αστυνομίας στις έρευνες για τις εξαφανισμένες γυναίκες ξεχειλίζει. 

Όταν χάθηκαν τα ίχνη της Μέρι Ρόουζ και της κόρης της, ο πρώην σύζυγός της πίστεψε ότι έφυγαν από την Κύπρο μέσω των Κατεχόμενων.

Ωστόσο η φίλη της γυναίκας είχε δηλώσει την εξαφάνισή της, όμως η αστυνομία δεν έψαξε να την βρει.

Αυτό δεν ήταν το μοναδικό λάθος. Έγκυρες πηγές αποκαλύπτουν στην εφημερίδα μια απίστευτη γκάφα που αποδεικνύει την ανεπάρκεια στους χειρισμούς. 

Όπως αναφέρουν, στις 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο διαμέρισμα του Αγίου Παύλου στη Λευκωσία, όπου έμεναν η Λιβία Φλορεντίνα Μπουνέα από τη Βουλγαρία και η 8χρονη κόρη της Έλενα Νταλία Μπουνέα πάνε αστυνομικές δυνάμεις, μετά από την καταγγελία ότι μάνα και κόρη έχουν εξαφανιστεί. 

Βρίσκουν ένα διαμέρισμα ακατάστατο, με πεταμένα ρούχα, καρέκλες αναποδογυρισμένες και ανοιχτά ντουλάπια. Παρ’ όλ’ αυτά, οι αστυνομικοί αποδίδουν την εικόνα αυτή στη βιασύνη της γυναίκας να φύγει από το σπίτι και δεν κάνουν την παραμικρή έρευνα. 

Εκ των υστέρων, μετά από τρία χρόνια, ο «Ορέστης» ομολόγησε ότι ο ίδιος είχε αναστατώσει το διαμέρισμα στην προσπάθειά του να βρει βαλίτσες για να ξεφορτωθεί τα πτώματα. Αν οι αστυνομικοί ερευνούσαν σωστά το διαμέρισμα θα είχαν εντοπίσει τα δαχτυλικά αποτυπώματα του 35χρονου και θα τον είχαν συλλάβει από το 2016, κι έτσι δε θα είχε κάνει κακό σε άλλες γυναίκες. 

Συνεχίζονται οι έρευνες του sonar

Τέλος, συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη από το ειδικό sonar που έφτασε στην Κύπρο από τις ΗΠΑ. 

Κύπρος: Σαρώνουν τον πυθμένα της «αιματοβαμμένης» λίμνη με sonar

Το γεωγραφικό σύστημα αναφοράς σάρωσε το Σάββατο τον βυθό της λίμνης και τα πρώτα αποτελέσματα αναμένεται να διαφανούν σήμερα στη διαδικασία μελέτης των δεδομένων, που έχει καταγράψει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top