Μικρή Μαντλίν: «Οι γονείς της γνώριζαν τον παιδόφιλο που την απήγαγε»

Νέα στοιχεία στο "φως" από πρώην ντεντέκτιβ

Μια νέα αποκάλυψη στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚαν έκανε ένας πρώην ντεντέκτιβ, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Αυστραλία. 

Ο Goncalo Amaral, αστυνομικός ο οποίος ηγείτο των ερευνών το 2007 στην Πορτογαλία, ανέφερε πως ένα από τα σενάρια που εξέταζαν εκείνη την εποχή οι Αρχές είναι το κοριτσάκι να έχει πέσει θύμα διεθνούς κυκλώματος παιδόφιλων, το οποίο είχε σχέσεις με την οικογένειά της! 

Όπως υποστηρίζει, οι καταθέσεις που πιθανότατα σχετίζονται με το εν λόγω σενάριο κρατήθηκαν κρυφές από την Scotland Yard, η οποία έκανε τη δική της έρευνα.

«Οι βρετανικές Αρχές προσπάθησαν να αποκρύψουν αυτή την κατάθεση και δεν έγινε τίποτα προκειμένου να ελεγχθεί αυτό το σενάριο», υποστήριξε ο πρώην αστυνομικός, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν πιστεύει πως οι γονείς της μικρής Μαντλίν, γνώριζαν κάτι γι’ αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, είχε γίνει γνωστό ότι ένας Γερμανός δολοφόνος παιδιών, θεωρείτο ύποπτος στην υπόθεση της μικρής Βρετανίδας, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως τελικά δεν ισχύει.

Εξαφάνιση Μαντλίν: Δεν είναι ο μασκοφόρος παιδόφιλος ο κύριος ύποπτος

Το χρονικό της υπόθεσης εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚαν

Η Μαντλίν ΜακΚάν εξαφανίσθηκε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε η οικογένειά της στις 3 Μαΐου 2007, λίγες ημέρες πριν από τα τέταρτα γενέθλιά της, στο θέρετρο Πράια ντα Λους της νότιας Πορτογαλίας.

Επειτα από 14 μήνες ερευνών, κατά την διάρκεια των οποίων και οι γονείς της θεωρήθηκαν ύποπτοι, και την απομάκρυνση του επιφορτισμένου με τις έρευνες επιθεωρητή της αστυνομίας, η πορτογαλική αστυνομία έκλεισε την υπόθεση το 2008 για να ξανανοίξει τον φάκελο πέντε χρόνια αργότερα.

Η βρετανική αστυνομία ξεκίνησε την δική της έρευνα τον Ιούλιο 2013, αλλά η Σκότλαντ Γιαρντ έχει μειώσει δραστικά τον αριθμό των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτήν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top