Τέσσερις νεκροί και τρεις τραυματίες στο Σιάτλ από κατάρρευση γερανού!

Και ένα κοριτσάκι τεσσάρων μηνών στους τραυματίες

κατάρρευση γερανού στο Σιάτλ

Αναπάντεχη τραγωδία σημειώθηκε στο Σιάτλ των ΗΠΑ.  Ένας γιγάντιος γερανός, που λειτουργούσε στο εργοτάξιο ενός μελλοντικού συγκροτήματος της Google, κατέρρευσε από την οροφή κτιρίου και έπεσε σε διασταύρωση,  με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερις άνθρωποι και να τραυματισθούν τρεις, όπως έγινε γνωστό από τις αρχές και τοπικά μέσα ενημέρωσης. 

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη συνοικία Σάουθ Λέικ Γιούνιον του Σιάτλ λίγο μετά τις 3:30 μ.μ. τοπική ώρα του Σαββάτου. Από την κατάρρευση του γερανού κατατράφηκαν πέντε αυτοκίνητα τα οποία συνεθλίβησαν, ενώ ένα έκτο υπέστη ζημιές, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σιάτλ.

Η κατάρρευση του γερανού μπροστά από το υπό ανέγερση συγκρότημα στο Σιάτλ των ΗΠΑ

Τρεις άνδρες και μια γυναίκα σκοτώθηκαν. Δύο από τους νεκρούς εργάζονταν στον γερανό και οι δύο άλλοι βρίσκονταν σε διαφορετικά οχήματα πάνω στα οποία έπεσε ο γερανός στον δρόμο, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής που αναρτήθηκε στο Ίντερνετ.

Άλλα τέσσερα άτομα εξετάσθηκαν επιτόπου από ιατρικό προσωπικό και τρία εξ αυτών --ένας 27χρονος, μια 25χρονη και ένα κοριτσάκι 4 μηνών-- μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή τους, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική.

Τα αίτια της κατάρρευσης του γερανού ερευνώνται από από τις αρμόδιες αρχές της Πολιτείας Ουάσινγκτον, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων η εφημερίδα Seattle Times, ανέφεραν πώς ο γερανός λειτουργούσε στο εργοτάξιο ενός νέου συγκροτήματος πολλών κτιρίων που κατασκευάζεται από την Google.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top