Serial killer Κύπρου: Χαμογελά κυνικά σε εκδήλωση προς τιμήν του Χριστόφια

Τρεις μέρες πριν είχε βρεθεί το πτώμα της Mary Rose

Aνατριχίλα προκαλεί η δημοσιοποίηση φωτογραφίας που εμφανίζει τον φερόμενο Ελληνοκύπριο serial killer να βιντοσκοπεί εκδήλωση προς τιμήν του πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, τρεις μέρες μετά τον εντοπισμό του πτώματος της άτυχης Mary Rose στο φρεάτιο του Μιτσερού.

Ταυτοποιήθηκε η σορός της Marry Rose, θύμα του Ορέστη - Ψάχνουν την 6χρονη

Serial killer στην Κύπρο: «Είχα καταλάβει ότι κάτι τον βασανίζει»

Κύπρος: Τα ηλεκτρονικά ίχνη του serial killer θα δώσουν τις απαντήσεις

Ο άνδρας που βλέπετε στις φωτογραφίες με το γκρι κοστούμι να στέκεται ανάμεσα στον κόσμο είναι ο φερόμενος serial killer της Κύπρου. 
Με την ιδιότητα του φωτογράφου, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Πολίτης,  βιντεοσκοπεί εκδήλωση προς τιμήν του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Είναι χαρούμενος, δείχνει να μην τον ενοχλεί τίποτα. Χαμογελάει κυνικά. 

Σοκ προκαλεί δε το γεγονός πως τρεις ημέρες πριν, στις 14 Απριλίου, είχε βρεθεί το πτώμα της Mary Rose, στο μεταλλείο του Μιτσερού. Μια περιοχή, που όπως αποκαλύπτει ένας πρώην μαθητής του επισκεπτόταν συχνά. 

«Μας είχε πάρει και εμάς και στο μεταλλείο του Μιτσερού καθώς και στη λίμνη Μεμί καθώς και σε άλλα σημεία που είχαμε πάει, Μαχαιρά π.χ., μάλιστα είχαμε επεκταθεί και στο σημείο που έχουν βρεθεί οι κοπέλες»

Επεκτείνονται οι έρευνες

Οι έρευνες των ανακριτικών αρχών εκτός από το φρεάτιο της φρίκης και τη λίμνη Ξυλιάτου επεκτείνονται σε ακόμη δύο περιοχές. Μέχρι στιγμής οι 11 ανακριτικοί υπάλληλοι έχουν πάρει 315 καταθέσεις ενώ ερεύνησαν εκ νέου και το διαμέρισμά του καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι ο φερόμενος serial killer είχε επικοινωνία με περισσότερες από 60 γυναίκες. 

Ο κατηγορούμενος έχει σώας τας φρένας

«Φαίνεται ότι έχει επίγνωση και πλήρη καταλογισμό, δηλαδή σε περίπτωση που καταδικαστεί δεν έχει κάποιο ελαφρυντικό, λόγω ψυχικής διαταραχής τουλάχιστον» εξηγεί ο ψυχίατρος, Σίμος Κυριακίδης.
«Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί τίποτα. Εμείς δεν είχαμε ανακοινώσει ότι υπάρχει κάτι στο φρεάτιο» λέει ο διευθυντής της Π.Υ., Μάρκος Τράγκολας. 

Του άρεσε να υποτιμάει τις γυναίκες

Κατηγορούσε διαρκώς τις γυναίκες , τις αποκαλούσε πόρνες , γιατί η τάδε έχει πάει με τον τάδε και μιλούσε σαν να ζήλευε βασικά» λέει μαθητής του.

Το πανέμορφο μοντέλο, που είχε φωτογραφηθεί στο κρεβάτι που φέρεται να στραγγάλισε το ένα του θύμα, είχε συναντηθεί  με τον Ελληνοκύπριο αξιωματικό λίγο καιρό πριν συλληφθεί. 

«Ναι, είχαμε βγει για φαγητό. Ήταν πολύ ήσυχος , μπορώ να πω ότι δεν μιλάγαμε σχεδόν. Το να σιωπά ένας άνθρωπος κάτι λέει. Ήταν λίγο περίεργο όλη αυτή η ησυχία ένιωθα ότι έχει και κάτι άλλο» λέει το μοντέλο.

Από το Αρχηγείο της Αστυνομίας έχει οριστεί τριμελής επιτροπή και θα ξεκινήσει διοικητική έρευνα για να διαπιστωθεί εάν έγιναν λάθη και παραλείψεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει Ελλάδα και Κύπρο.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top