Πρώην κατάδικος το 14χρονο «αγόρι» που υποστήριζε ότι τον κρατούσαν όμηρο

Κατηγορείται για ψευδή καταγγελία

καταδικος

Ένας 23χρονος κατάδικος αποδείχτηκε τελικά πως ήταν το 14χρονο «αγόρι» που είχε εξαφανιστεί τον Μάιο του 2011 σε ηλικία 6 ετών κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μητέρα του, η οποία αυτοκτόνησε στο δωμάτιο του μοτέλ, όπου διέμεναν. 

Η ιστορία του είχε καθηλώσει την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ, γρήγορα όμως αποδείχτηκε πως ήταν fake.

Ο 23χρονος κατάδικος, Brian Michael Rini, υποδυόμενος τον αγνοούμενο, Timmothy Pitzen, εμφανίστηκε στο Νιούπορτ του Κεντάκι και ισχυρίστηκε ότι είναι ο 14χρονος σήμερα Timmothy.

«Με είχαν απαγάγει»: Ισχυρίζεται ότι είναι το αγόρι που χάθηκε το 2011

Η μητέρα του Timmothy και ο μικρός την περίοδο που εξαφανίστηκε

Μάλιστα έπλεξε μία ολόκληρη ιστορία, αναφέροντας ότι δραπέτευσε από τους διακινητές ανθρώπων που τον κρατούσαν όμηρο επί οκτώ χρόνια.

Γρήγορα αποκαλύφθηκε πως όλα ήταν «στημένα», με αποτέλεσμα να ασκηθεί στον 23χρονο Brian Michael Rini δίωξη για ψευδή καταγγελία.

«Οι ψευδείς καταγγελίες όπως αυτή είναι οδυνηρές για τις οικογένειες των αγνοούμενων παιδιών αλλά επίσης μας αναγκάζουν να εκτρέψουμε πόρους των υπηρεσιών επιβολής του νόμου για να τις ελέγξουμε», είπε ο Χερμπ Στέιπλετον, ο ειδικός πράκτορας που είναι επικεφαλής του FBI στο Σινσινάτι.

Ο 23χρονος κατάδικος

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα ο Rini έχει ισχυριστεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν ότι είναι παιδί, θύμα διακινητών λευκής σαρκός. 

Στις 7 Μαρτίου αποφυλακίστηκε από το σωφρονιστικό ίδρυμα Μπέλμοντ του Σινσινάτι, αφού εξέτισε ποινή 14 μηνών για διάρρηξη και βανδαλισμό.

Ο μικρός Timmothy όταν εξαφανίστηκε το 2011

Ποια είναι η ιστορία του πραγματικού Timmothy Pitzen 

Αγνοείται από τον Μάιο του 2011, όταν η μητέρα του αυτοκτόνησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, αφού προηγουμένως τον είχε πάει βόλτα. 

Η γυναίκα άφησε ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε ότι το παιδί της «είναι ασφαλές, με ανθρώπους που τον αγαπούν και τον φροντίζουν», προσθέτοντας: «Δε θα τον βρείτε ποτέ».

Η φωτογραφία του Timmothy, όπως την έφτιαξαν τα εργαστήρια της ασφάλειας
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top