«Με είχαν απαγάγει»: Ισχυρίζεται ότι είναι το αγόρι που χάθηκε το 2011

Η περίεργη ιστορία του Timmothy Pitzen

Ο μικρός Timmothy

Μια απίστευτη ιστορία έχει καθηλώσει την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ, καθώς ένα 14χρονο αγόρι βρέθηκε να περιπλανιέται μόνο του πάνω σε γέφυρα στο Κεντάκι και όπως είπε στην αστυνομία είναι ένα παιδί, το οποίο είχε εξαφανιστεί από το 2011. 

Ο 14χρονος ισχυρίζεται ότι είναι ο Timmothy Pitzen, ο οποίος εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2011 σε ηλικία έξι ετών, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μητέρα του, η οποία αυτοκτόνησε στο δωμάτιο του μοτέλ, όπου διέμεναν. 

Ο μικρός Timmothy όταν εξαφανίστηκε το 2011.

Το αγόρι, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, είπε στους αστυνομικούς ότι κατάφερε να δραπετεύσει από το μέρος, όπου τον κρατούσαν αιχμάλωτο τα τελευταία οχτώ χρόνια δύο άγνωστοι άνδρες. Με το που κατάλαβε ότι είναι ελεύθερο, άρχισε να τρέχει και τελικά βρέθηκε μόνο του την Τετάρτη το απόγευμα στο Νιούπορτ του Κεντάκι, περίπου 800 χλμ. μακριά από το σημείο, όπου είχαν δει για τελευταία φορά τον μικρό Timmothy.

Το αγόρι υποστηρίζει ότι το κρατούσαν σε ένα Red Roof Inn, όμως στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία με αυτό το όνομα. Η αστυνομία ακόμα είναι επιφυλακτική και αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό όσα λέει το παιδί, καθώς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για φάρσα. 

Η φωτογραφία του Timmothy, όπως την έφτιαξαν τα εργαστήρια της ασφάλειας.

Πάντως, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, οι δύο άνδρες που φέρεται να τον απήγαγαν, οδηγούσαν ένα Ford SUV με πινακίδες του Ουισκόνσιν. Και οι δύο ήταν αρκετά γυμνασμένοι, ενώ ο ένας από αυτούς φέρεται να είχε στο χέρι του ένα τατουάζ με ένα φίδι. 

Οι γιατροί έχουν πάρει ήδη δείγμα DNA από το παιδί για να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά του. 

Ο Timmothy Pitzen στις 11 Μαΐου 2011 πήγε στο σχολείο του, όπως κάθε μέρα, με τον πατέρα του. Λίγες ώρες μετά όμως, τον πήρε η μητέρα του και πήγαν μαζί ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο. Δύο μέρες αργότερα η μητέρα του βρέθηκε νεκρή σε ένα δωμάτιο μοτέλ στο Ιλινόις.

Η μητέρα του Timmothy και ο μικρός την περίοδο που εξαφανίστηκε.

Μάρτυρες είχαν καταθέσει τότε ότι πήγε μόνη της στο μοτέλ, ενώ είχε αφήσει ένα αινιγματικό σημείωμα, στο οποίο έγραφε ότι ο γιος της ήταν κάπου ασφαλής, που τον αγαπάνε και δε θα τον βρουν ποτέ. 

Η γιαγιά, ο πατέρας και η θεία του μικρού Timmothy δεν πίστεψαν ποτέ ότι το παιδί είχε πεθάνει, όμως προσπαθούν τώρα να μην παρασυρθούν και περιμένουν τα αποτελέσματα για το DNA.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top