Ξέχασε το μωρό της στο αεροδρόμιο και ανάγκασε τον πιλότο να επιστρέψει

Απίστευτο περιστατικό «στον αέρα»

αεροδρομιο μανα μωρο

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια πτήσης αεροπλάνου στη Σαουδική Αραβία.

Πρωταγωνίστρια μία μητέρα, η οποία ξέχασε το μωρό της στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου και το θυμήθηκε μόνο αφ΄ότου το αεροσκάφος απογειώθηκε με προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ.Έντρομη ζήτησε από τους πιλότους να επιστρέψουν αμέσως πίσω.

Σε ηχητικό ντοκουμέντο που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, οι πιλότοι της πτήσης ακούγονται να επικοινωνούν με τον πύργο ελέγχου ζητώντας άδεια… επιστροφής.

Ο Θεός μαζί μας. Μπορούμε να γυρίσουμε πίσω;

Στη συνέχεια, αφού ζητά τον αριθμό πτήσης, ο χειριστής του πύργου ελέγχου ακούγεται να ρωτά έναν συνάδελφό του τι υπαγορεύει το πρωτόκολλο σε τέτοιες περιπτώσεις, και αν υπάρχει τέτοιο πρωτόκολλο.

Στη συνέχεια ακούγεται ο πιλότος να προσθέτει: «Η πτήση ζητά άδεια επιστροφής. Επιβάτης ξέχασε το μωρό της στην αίθουσα αναμονής. Το κακόμοιρο…»

Ο πύργος ελέγχου που δεν πιστεύει στ΄ «αυτιά» του ζητά από τον πιλότο να επιβεβαιώσει ξανά την ιστορία. «Σας είπαμε. Επιβάτης ξέχασε το μωρό της στο terminal και αρνείται να συνεχίσει με αυτή την πτήση».

Τελικά μετά από τις πολλές συνεννοήσεις, το αεροπλάνο παίρνει την άδεια να επιστρέψει το διεθνές αεροδρόμιο King Abdul Aziz, με τον πύργο ελέγχου να σημειώνει πως «κάτι τέτοιο δε μας έχει ξανασυμβεί».

Οι περιστάσεις κάτω από τις οποίες η μάνα ξέχασε το μωρό της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Ωστόσο χρήστης του Twitter, o Fahad Μ. Αl Barrak, ο οποίος και δημοσίευσε το επίμαχο ηχητικό, σημειώνει πως το μωρό δεν ήταν ολομόναχο αλλά με την αδερφή του, η οποία έκανε το λάθος να επιβιβαστεί σε λάθος λεωφορείο στο terminal, με αποτέλεσμα να χάσει την πτήση.

Όταν η μητέρα συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, ανάγκασε ολόκληρο το αεροσκάφος να επιστρέψει στο αεροδρόμιο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top