Τι θα βλέπουμε τώρα; Στη σύνταξη η «εθνική» παρουσιάστρια της Β. Κορέας

Θύμα της απόπειρας εκμοντερνισμού του καθεστώτος έπεσε η Ρι Τσουν Χι

Στο "περιθώριο" βάζει την  75χρονη Ρι Τσουν –Χι,  τη διάσημη κεντρική παρουσιάστρια του κρατικού καναλιού της Βόρειας Κορέας ο Κιμ Γιονγκ Ουν. 

Τι κι αν ήταν η αγαπημένη του; Ο Κιμ θέλει να βελτιώσει τη δημόσια εικόνα του κράτους και σε αυτό το πλαίσιο, δόθηκε στην «Ροζ Κυρία», - που έγινε γνωστή παγκοσμίως για το πως εκφωνεί το δελτίο-,  λιγότερος τηλεοπτικός χρόνος. Άλλωστε, το βασικό μότο του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι «να προλάβουμε την νέα εποχή και τις τάσεις της».

Αυτή ακριβώς η αλλαγή παρατηρείται στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της χώρας, καθώς οι Βορειοκορεάτες έρχονται όλο και περισσότερο σε τριβή με δίκτυα του εξωτερικού.

Η Ρι είναι το πιο διάσημο πρόσωπο της Βόρειας Κορέας μετά τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ενδεχομένως, ενώ έχει εκφωνήσει όλες τις σημαντικές ειδήσεις, μεταξύ των οποίων το θάνατο του πατέρα του σημερινού ηγέτη της χώρας, κατά τη διάρκεια της οποίας εκφώνησης έκλαιγε.

Όλα τα χρόνια εμφανίζεται μόνο με την ροζ αμφίεση και αυτό είναι που όχι μόνο της προσέδωσε το παρατσούκλι της, αλλά την έκανε και αναγνωρίσιμη στον κόσμο όλο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top