Της «φύτεψαν» μια σφαίρα στο λαιμό ενώ οδηγούσε

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Άγνωστοι φύτεψαν μια σφαίρα στο λαιμό 28χρονου μοντέλου την ώρα που οδηγούσε. Η σφαίρα από το πουθενά, βρήκε την Κέλσι Κουέηλ στο λαιμό. Θρυμμάτισε τη σπονδυλική της στήλη στη βάση του κρανίου και προκάλεσε ανεπανόρθωτη ζημιά στον εγκέφαλο.Το αυτοκίνητό της ανεξέλεγκτο, καρφώθηκε  πάνω σε άλλα 3 οχήματα.

Οι αρχές αντιμετωπίζουν την υπόθεση ως δολοφονία και ψάχνουν τους οδηγούς του λευκού SUV και του γκρι σεντάν που έπιασαν οι κάμερες.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στον τόπο της σφοδρής μετωπικής σύγκρουσης,  βρήκαν την κοπέλα μέσα στα αίματα. Στο νοσοκομείο όμως διαπιστώθηκε πως είχε δεχτεί πυρά... 

Το 28χρονο μοντέλο μετακόμισε από την Καλιφόρνια στην Ατλάντα με τον φίλο της πριν 5 μήνες, κυνηγώντας το όνειρό της. Εργαζόταν προσωρινά στο γραφείο ενός οδοντιάτρου. Εκεί πήγαινε όταν συνέβη το αδιανόητο. 


Οι γονείς της κλήθηκαν να πάρουν μια σπαρακτική απόφαση: Να αποσυνδεθούν τα μηχανήματα που την κρατούσαν στη ζωή όταν οι γιατροί τους πληροφόρησαν ότι η κόρη τους είναι εγκεφαλικά νεκρή.
 

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top