Παππούδες το ‘σκασαν για να πάνε σε Heavy Metal συναυλία

Δεν ήθελαν να φύγουν με τίποτα

Φανατικοί heavymetalάδες ήταν δύο ηλικιωμένοι Γερμανοί, οι οποίοι το έσκασαν από το γηροκομείο, όπου μένουν για να πάνε σε φεστιβάλ heave metal μουσικής. 

Οι δύο παππούδες κατέστρωσαν στην εντέλεια το σχέδιό τους και δραπέτευσαν χωρίς να τους πάρει χαμπάρι κανείς. Έφτασαν στο Wacken Open Air, που είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ heavy metal μουσικής στον κόσμο. 

Όταν στο γηροκομείο συνειδητοποίησαν ότι οι δύο ηλικιωμένοι είχαν εξαφανιστεί σήμανε συναγερμός. Ειδοποιήθηκαν οι αρχές και ακολουθώντας διάφορα στοιχεία στο χώρο, κατέληξαν στο φεστιβάλ, όπου και τους εντόπισαν ανάμεσα στο πλήθος γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο ηλικιωμένοι, οι οποίοι βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο άνοιας, ήταν ζαλισμένοι και αποπροσανατολισμένοι, αλλά παρ’ όλ’ αυτά δεν ήθελαν να αποχωρήσουν από τη συναυλία με τίποτα. Τελικά οι αστυνομικοί τους έπεισαν να φύγουν μαζί τους και να επιστρέψουν στο γηροκομείο που βρίσκεται στο χωριό Βάκεν, περίπου 80 χλμ. από το Αμβούργο. 

Το φεστιβάλ διαρκεί τέσσερις μέρες και φέτος αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 75.000 λάτρεις της heavy metal, ενώ στη σκηνή του θα ανέβουν θρύλοι της μουσικής, όπως οι Judas Priest, οι Arch Enemy, οι Danzig, οι Hatebreed και άλλοι. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top