Κορυφώνονται οι προκλήσεις της Τουρκίας κατά της Ελλάδα

Το αλυτρωτικό σποτ με επιτυχίες του τούρκικου στρατού εδώ και 2500 χρόνια

Ο Ερντογάν με ένα ακόμη αλυτρωτικό βίντεο δοξάζει τον τουρκικό στρατό για τις επιτυχίες του στο πέρασμα των χρόνων, υπογραμμίζοντας την Άλωση της Πόλης και την εισβολή στη Κύπρο. 

Είναι τα λιοντάρια του σουλτάνου .. Ένας από τους ισχυρότερους μαύρους στρατούς στον κόσμο.  
Περηφανεύονται για τις σφαγές στην Μικρασιατική καταστροφή το 1922  και την  Άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453 .. Κοκορεύονται ακόμη και για την  τουρκική εισβολή στο νησί της Αφροδίτης το 1974..  

Vatan ve millet Είμαι έτοιμος να θυσιάσω τη ζωή μου για την πατρίδα και το έθνος, διοικητά μου 
Με ένα προπαγανδιστικό βίντεο οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις γιορτάζουν σήμερα τα 2.227 χρόνια από την ίδρυσή τους!

Στο νέο  εθνικιστικό βίντεο χολιγουντιανής παραγωγής , ο   τουρκικός στρατός παρουσιάζεται ως ανίκητος εδώ και περίπου 2500 χρόνια.  Υποστηρίζουν  ότι δημιουργήθηκε το 209 π.Χ. με τους Μογγόλους και τον Τζένκινς Χαν να καταγράφουν την πρώτη μεγάλη νίκη στην ιστορία .
"Αποτελεσματικός", "Αποτρεπτικός", "Αξιοσέβαστος" . 'Έτσι χαρακτηρίζουν το τουρκικό στρατό . Το καμάρι  του Ερντογάν. Βουτούν στην θάλασσα ακόμη και με δεμένα χέρια. Πηδούν στο κενό  με χειροπέδες στα χέρια..

Στο τέλος του προπαγανδιστικού βίντεο οι  σκληροτράχηλοι τούρκοι κομάντος δείχνουν το ανθρώπινο πρόσωπο τους. Φροντίζουν παιδάκια σε ειρηνευτικές αποστολές στο Αφγανιστάν και  την Αφρική υπό τον τίτλο "Το ειρηνευτικό χέρι στον κόσμο".

Τουρκία: Δικαστής απέρριψε το αίτημα απαλλαγής του δημοσιογράφου Ντενίζ Γιουτζέλ


Για τον Ερντογάν ο δημοσιογράφος της γερμανικής εφημερίδας Die Welt   , Ντενίζ Γιουτζέλ είναι τρομοκράτρης. Απελευθερώθηκε τον φεβρουάριο με παρέμβαση της Μέρκελ και  σήμερα ζει στη Γερμανία.  . Αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης ακόμη και 18 ετών με τον τούρκο δικαστή να απορρίπτει το αίτημα να απαλλαγεί. Άρα όποτε επιστρέψει στην Τουρκία κινδυνεύει με φυλάκιση.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR  μρ τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top