Τα αλλάζει παλι ο Τραμπ και λέει ότι μπορεί να συναντηθεί με τον Κιμ

Και όλα αυτά μια μέρα μετά την ακύρωση της προγραμματισμένης Συνόδου στη Σιγκαπούρη

Δείτε στο video τη στιγμή της καταστροφής των πυρηνικών σε τούνελα στη Βόρεια Κορέα

 

Mια μόλις ημέρα μετά την ακύρωσης της προγραμματισμένης συνάντησης με τον Κιμ Γιονγκ Ουν και τον πανικό που προκλήθηκε, ο Τραμπ τα αλλάζει και πάλι.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, αφού διεμήνυσε στον αρχηγό της Βόρειας Κορέας ότι η Σύνοδος της Σιγκαπούρης στις 12 Ιουνίου ακυρώνεται, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την «εχθρικότητα» της Βόρειας Κορέας, σήμερα με νέες του δηλώσεις δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνάντησής του με τον Κιμ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Κιμ κατέστρεψε τα πυρηνικά και λίγο μετά ο Τραμπ ακύρωσε τη συνάντηση μαζί του

«Θα δούμε τι θα συμβεί. Αυτή τη στιγμή μιλάμε μαζί τους», δήλωσε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους. Θα μπορούσε να είναι ακόμη και η 12η... Θα θέλαμε να το κάνουμε».

Νωρίτερα, ο Τραμπ είχε εκφράσει την ικανοποίησή του για τη δήλωση της Βόρειας Κορέας ότι παραμένει ανοικτή σε συνομιλίες, μετά την ακύρωση από τον ίδιον μιας σχεδιαζόμενης συνάντησης των ηγετών των δύο χωρών στις 12 Ιουνίου.

«Πολύ καλά νέα να λαμβάνω τη θερμή και παραγωγική δήλωση από τη Βόρεια Κορέα. Θα δούμε σύντομα πού θα οδηγήσει, ελπίζω σε  μακρά και διαρκή ευημερία και ειρήνη. Μόνο ο χρόνος (και το ταλέντο) θα δείξει!» έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top