Κύπρος: Προς εξιχνίαση το διπλό φονικό – «Ίσως χρειαστεί να σκοτώσουμε»

Οι τελευταίες εξελίξεις για την άγρια δολοφονία του ζευγαριού στον Στρόβολο

Μέρα με την ημέρα, ώρα με την ώρα, η Κυπριακή αστυνομία βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση του διπλού φονικού στον Στρόβολο της Κύπρου, με θύμα τον 60χρονο Γιώργο Χατζηγεωργίου και την 59χρονη σύζυγό του, Ντίνα Σεργίου.

Μετά και την τέταρτη σύλληψη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, οι Αρχές ξετυλίγουν σιγά σιγά το κουβάρι της περίεργης αυτής υπόθεσης.

Ο τέταρτος ύποπτος που προσήχθη, είναι ένας 22χρονος και σήμερα Κυριακή παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου εκδόθηκε διάταγμα κράτησής του για 8 ημέρες.

Μέχρι στιγμής, υπό κράτηση βρίσκονται ο 33χρονος που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του και η 21χρονη σύντροφος του 33χρονου (οι δυο τελευταίοι συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και τέταρτη σύλληψη για τη δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο!

«ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ»

 

Όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του τέταρτου συλληφθέντα, στόχος ήταν όπως φαίνεται η ληστεία στη βίλα του ζευγαριού.

Οι ύποπτοι φέρονται να γνώριζαν την ύπαρξη χρηματοκιβωτίου στο εσωτερικό του σπιτιού. Η 21χρονη μάλιστα στην κατάθεσή της, ανέφερε πως ο 33χρονος γνώριζε ακριβώς και το μέρος όπου ήταν το χρηματοκιβώτιο.

Η 21χρονη υποστηρίζει πως οι 4 τους είχαν συναντηθεί αρκετό καιρό πριν το διπλό φονικό στον Στρόβολο. Στόχος του ήταν να οργανώσουν τη διάρρηξη και να φύγουν με το χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο 33χρονος φέρεται να είπε ότι «ίσως χρειαστεί να σκοτώσουμε» ενώ προσπαθούσαν να διαρρήξουν την οικία του ζευγαριού.

Ο 22χρονος και τέταρτος συλληφθέντας, «έδειξε» ως δολοφόνο του ζεύγους τον 33χρονο, κατονομάζοντάς τον.Μάλιστα φέρεται να παραδέχτηκε πως ήταν εκείνος που το μοιραίο βράδυ τον μετέφερε στη σκηνή του εγκλήματος.

Ο 22χρονος φέρεται να είναι το δεύτερο πρόσωπο που μπήκε στο σπίτι. Δηλαδή εκείνος του οποίου άνοιξε την πόρτα ο 33χρονος. Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος γιος του άτυχου ζεύγους είχε καταθέσει στους ανακριτές πως ο 33χρονος, που στην αναγνωριστική παράταξη αναγνώρισε ως το πρόσωπο που τον βρήκε στο δωμάτιό του) τον υποχρέωσε να ανοίξει την πόρτα της κουζίνας για να μπει μέσα ο δεύτερος συνεργός του.

Η Αστυνομία εντόπισε τεκμήρια στην οικία του 22χρονου και συγκεκριμένα ένα ζευγάρι παπούτσια τα οποία πιθανόν να φορούσε κατά τη διάπραξη του εγκλήματος.

Επίσης, στα σημειωματάρια που εντοπίστηκαν στο όχημα του 33χρονου, αναγράφονται τα γεγονότα της διπλής δολοφονίας.

Οι ύποπτοι κρατούνται προς διερεύνηση των αδικημάτων του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για φόνο, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης και κλοπής, της εισόδου ενόπλου με σκοπό την κλοπή, της εισόδου στην οικία, με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, της απαγωγής και της απαγωγής, με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και επιθετικών οργάνων και για το αδίκημα της αυτουργίας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top