Αλλού τον περίμεναν κι αλλού πήγε ο Μακρόν με το που έφτασε στην Ουάσιγκτον

Αιφνιδίασε τους Αμερικανούς πράκτορες, όπως είχε κάνει και στην Αθήνα

Του αρέσει φαίνεται του Γάλλου προέδρου να αιφνιδιάζει τους οικοδεσπότες του κατά τη διάρκεια των επίσημων επισκέψεών του σε διάφορες χώρες.

 

 

Έτσι σήμερα, όπως είχε κάνει και στην Αθήνα με την αιφνιδιαστική του βόλτα στην Ερμού, με το που έφτασε στην Ουάσιγκτον για την επίσημη επίσκεψή του στις ΗΠΑ, αντί να πάει απευθείας στον Λευκό Οίκο αποφάσισε να κάνει μια βόλτα στο μνημείο που είναι αφιερωμένο στον Αβραάμ Λίνκολν.

 

Κρατώντας σφιχτά από το χέρι τη σύζυγό του Μπριζίτ, ο Εμμανουέλ Μακρόν διέσχισε τον δρόμο ανάμεσα στο πλήθος, οι οποίοι μόλις κατάλαβαν ποιος ήταν τον χαιρετούσαν και έβγαζαν μαζί του selfies.

 

Το προεδρικό ζευγάρι της Γαλλίας ανέβηκε τα σκαλιά του μνημείου του Αβραάμ Λίνκολν, το οποίο ανεγέρθη προς τιμήν του 16ου προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος αποτελεί σύμβολο ελευθερίας και ισότητας των ανθρώπων ανεξαρτήτως γένους, φυλής και χρώματος.

 

Το κτίριο είναι στην προέκταση του National Mall, του εθνικού πάρκου της Ουάσιγκτον που συνορεύει με τον Λευκό Οίκο και με ορισμένα από τα σημαντικότερα αμερικανικά μουσεία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top