Το TIME ανέδειξε τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή

Πολιτικοί, ηθοποιοί και μουσικοί στη λίστα του περιοδικού

Τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο παρουσίασε το περιοδικό TIME και στη λίστα του για μια ακόμα χρονιά βρίσκονται πολιτικοί, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι της showbiz και αθλητές.

Το περιοδικό χωρίζει τους ανθρώπους αυτούς σε πέντε κατηγορίες του Πρωτοπόρους, τους Τιτάνες, τους Καλλιτέχνες, τους Ηγέτες και τα Είδωλα.

Φέτος μάλιστα η λίστα περιλαμβάνει πολλές πρωτιές.

  • Είναι η πρώτη λίστα στην οποία περιλαμβάνεται ο μεγαλύτερος αριθμός γυναικών.
  • Για πρώτη φορά 45 άνθρωποι σε αυτήν είναι κάτω των 40 ετών.
  • Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν σε ηλικία 14 ετών, είναι η νεότερη που μπαίνει στην 100άδα.

Επίσης στη λίστα του TIME είναι οι επιζώντες μαθητές του μακελειού στο λύκειο του Πάρκλαντ στη Φλόριντα, οι δημοσιογράφοι Τζόντι Κάντορ και Μέγκαν Τουόχι των New York Times, αλλά και ο Ρόναν Φάροου του New Yorker, τους οποίους το περιοδικό τίμησε για τα ρεπορτάζ τους  στην υπόθεση Γουάινστιν, που οδήγησε εν τέλει και στην πτώση του.

Στη λίστα περιλαμβάνονται ακόμα ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Κιμ Γιονγκ Ουν και ο Τζίμι Κίμελ.

Η 79χρονη Μαξίν Γουότερς, ένα από τα πιο ενεργά και μαχητικά μέλη των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο που βρίσκεται στη λίστα.

Το περιοδικό Time θα κυκλοφορήσει με έξι διαφορετικά εξώφυλλα, τα πέντε από αυτά για κάθε έναν από τους «πρώτους» των κατηγοριών, ενώ το έκτο θα ανήκει στην Ταράνα Μπεργκ, η οποία δημιούργησε το hashtag #MeToo και βοήθησε όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση να μιλήσουν.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top