Θρίλερ στις Άλπεις με Γερμανό δισεκατομμυριούχο – Πήγε για σκι και δεν επέστρεψε ποτέ

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή δεν ευνοούν τις έρευνες διάσωσης

Δείτε στον στο videο με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ

 

Μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, στενεύουν τα περιθώρια για τον εντοπισμό του Γερμανού δισεκατομμυριούχου, Καρλ Εριβάν Χάουμπ.

Ο 58χρονος μεγιστάνας, αγνοείται από το περασμένο Σάββατο, όταν πήγε στις Άλπεις για σκι εκτός πίστας αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Έκτοτε, οι ιταλικές και ελβετικές υπηρεσίες διάσωσης συνεχίζουν ασταμάτητα τις έρευνες για τον εντοπισμό του, δίχως όμως αποτέλεσμα καθώς οι καιρικές αυνθήκες που επικρατούν στην περιοχή είναι πολύ κακές.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥ

 

Η οικογένεια ενημέρωσε τις ελβετικές αρχές αφού ο Χάουμπ δεν επέστρεψε στο ξενοδοχείο του στο Τσερμάτ το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με τα ελβετικά μέσα ενημέρωσης, ο Χάουμπ είχε πάρει το αναβατόριο για το Μικρό Μάτερχορν στις 8.30 το πρωί, τοπική ώρα και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Ο επιχειρηματίας έχει πάθος με το σκι και την ορειβασία και έκανε προπόνηση μόνος του στην περιοχή προκειμένου να συμμετάσχει στην «Περιπολία των Παγετώνων», έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα που οργανώνει κάθε δύο χρόνια ο ελβετικός στρατός.

Από την πρώτη στιγμή, η οικογένεια του επιχειρηματία έχει θέσει στη διάθεση των αρχών απεριόριστους πόρους, ωστόσο με τόσο κακές καιρικές συνθήκες, δε χρησιμεύουν προς το παρόν σε τίποτα, καθώς ούτε ελικόπτερα δεν μπορούν να απογειωθούν.

Η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt επικαλείται σήμερα μια επιστολή που έστειλε στους εργαζομένους του ομίλου ο αδελφός του Χάουμπ, ο Κρίστιαν, στην οποία αναφέρει ότι η οικογένεια δεν έχει εγκαταλείψει τις ελπίδες της και ότι ο Καρλ-Εριβάν ήταν πολύ έμπειρος σκιέρ και ορειβάτης.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΛ ΕΡΙΒΑΝ ΧΑΟΥΜΠ

 

Ο 58χρονος Χάουμπ, η οικογένεια του οποίου είναι μια από τις πλουσιότερες στη Γερμανία, είναι ο επικεφαλής του ομίλου Tengelmann από το 2000. Στον όμιλο αυτόν ανήκουν η αλυσίδα καταστημάτων οικιακού και τεχνικού εξοπλισμού OBI και τα εκπτωτικά καταστήματα μόδας KiK.

Ο Καρλ-Εριβάν Χάουμπ είναι η πέμπτη γενιά της οικογένειας που διευθύνει την επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1867 – τότε έκανε εισαγωγές καφέ και τσαγιού. Ο πατέρας του, ο Εριβάν Χάουμπ, πέθανε τον περασμένο μήνα στο ράντσο του στο Γουαϊόμινγκ. Το περιοδικό Forbes υπολογίζει την περιουσία του στα 6,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top