Νέα γκάφα το Αμερικανού προέδρου: Ανέβασε φωτογραφίες στo twitter για το τείχος του Μεξικό που δεν υπάρχει!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανέβασε στο twitter μια σειρά φωτογραφιών εντελώς άσχετες με την κατασκευή του "ξακουστού" τείχους με το Μεξικό.

Περίγελος γι ακόμη μια φορά ο Τράμπ

Μπορεί ο Ντόναλντ Τράμπ να ενημερώθηκε για την έναρξη των εργασιών του Νότιου Συνοριακού Τείχους και να χαρακτηρίζει το έργο αυτό ως μια "ομορφιά", ωστόσο η κατασκευή που ανέβασε στο twitter, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, αφού το τείχος του Μεξικού είναι στην πραγματικότητα ένας φράκτης που αντικαταστάθηκε στο Καλέξικο της Νότιας Καλιφόρνιας, επειδή ήταν παλιός.

Αυτός ο φράκτης που είχε κατασκευαστεί το 1990 ,αποτελούνταν κυρίως από μεταλλικά σκράπς, ενώ τώρα αντικαθίσταται   από ένα κανονικό φράγμα  υψωμένο με ατσάλινους στύλους σε μήκος τριών χιλιομέτρων.

Μάλιστα οι υπάλληλοι του Τελωνίου των συνόρων, δηλώνουν πως το φράγμα στο Καλέξικο είχε μπει στο πρόγραμμα εδώ και αρκετά χρόνια και τονίζουν πως δεν πρόκειται για το περίφημο προεκλογικό τείχος που ο Τράμπ φαντάζεται.  Η Δήμαρχος της πόλης Μαρίτζα Χουρτάνο, δήλωσε και εκείνη στο CNN  πως    «Αυτό δεν είναι η αρχή ενός έργου της διοίκησης Τραμπ. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Αυτό υπάρχει εδώ και δεκαετίες» .

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top