Η «πριγκίπισσα Έλσα» έσωσε πάρτι γενεθλίων μικρού κοριτσιού

Αγγλία: Κοριτσάκι με σύνδρομο Down σε διαφήμιση παιδικών ρούχων

Συγκινητική είναι η ιστορία ενός μικρού κοριτσιού από το Κολοράντο που παραλίγο να περάσει ολομόναχο τα γενέθλια του. Οι συμμαθητές της δεν πήγαν στο πάρτι της. Ωστόσο, η μητέρα της φρόντισε στο παρά πέντε να σώσει την κατάσταση.. 

Η Λιάνα ξύπνησε με τη λαχτάρα των γενεθλίων της. Περίμενε με ανυπομονησία τους συμμαθητές της φορώντας το λευκό πριγκιπικό φόρεμά της. Ωστόσο κανένα από τα  παιδιά της τάξης δεν εμφανίστηκε.

Τα μάτια της σταμάτησαν να τρέχουν τη στιγμή που χτύπησε η πόρτα και εμφανίστηκε η αγαπημένη της πριγκίπισσα Έλσα από την ταινία κινουμένων σχεδίων Frozen.

«Όλες οι πριγκίπισσες είναι έξυπνες και θαρραλέες» της είπε. Όταν φόρεσε το στέμμα της δε ρώτησε ξανά γιατί κανείς δεν εμφανίστηκε στο πάρτι της.

Αγγλία: Κοριτσάκι με σύνδρομο Down σε διαφήμιση παιδικών ρούχων

Η μικρή Κόρα χαμογελά και παίζει με τον φωτογραφικό φακό. Στα 6 της είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνια των river island.

Στην ιδιαίτερη παρέα των παιδιών με σύνδρομο down είναι και ο Τζόζεφ, ο Τέρι και η Λόις. Όλοι τους βάζουν τα δυνατά τους έτσι ώστε ο κόσμος να αγκαλιάσει τη διαφορετικότητα. Αυτό είναι και το μήνυμα της εταιρίας.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top