ΗΠΑ: Διαμαρτυρία μαθητών έξω από τον Λευκό Οίκο για την οπλοκατοχή

Ομοφοβικό βίντεο «τρομοκρατεί» τους Ρώσους με όσα θα τους συμβούν εάν δεν ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές

Αμερικανοί μαθητές ξάπλωσαν στο έδαφος μπροστά από τον Λευκό Οίκο σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Ζήτησαν από τον Τραμπ να επιβάλει αυστηρότερους ελέγχους στην οπλοκατοχή. Το μακελειό στο λύκειο της Φλόριντα στιγμάτισε ολόκληρη τη χώρα.

Ανήμερα της Ημέρας του Προέδρου, μαθητές από κάθε γειτονιά της Ουάσινγκτον έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στον Τραμπ. Δεκαεπτά έφηβοι ξάπλωσαν μπροστά από τον Λευκό Οίκο, ακριβώς όσα ήταν και τα θύματα  του Νίκολας Κρουζ στο λύκειο της Φλόριντα .  

Φλόριντα: Βίντεο  ντοκουμέντο με τον 19χρονο μακελάρη να «παίζει» άγριο ξύλο με συμμαθητές του

Ο δράστης ήταν γνωστός τραμπούκος.  Πέρυσι είχε πιαστεί στα χέρια με έναν συμμαθητή του όπως βλέπετε στο βίντεο ντοκουμέντο.

Στο παρελθόν, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Ζούσαμε με ένα τέρας λέει η ανάδοχη οικογένεια που τον φιλοξενούσε .

Ομοφοβικό βίντεο «τρομοκρατεί» τους Ρώσους με όσα θα τους συμβούν εάν δεν ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές

Ο πρωταγωνιστής του βίντεο προτιμά να κοιμηθεί  παρά να ψηφίσει στις ρωσικές  προεδρικές εκλογές.  Όταν πέφτει για ύπνο  ονειρεύεται πως ένας αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων προσπαθεί να τον επιστρατεύσει. Ο ένας από τους δύο  στρατιώτες που τον πλαισιώνουν είναι μαύρος.

Στη συνέχεια πηγαίνει στην κουζίνα και  πέφτει πάνω σε  έναν ομοφυλόφιλο ο οποίος φτιάχνει τα νύχια του. Σύμφωνα με τον νέο νόμο όλες οι ρωσικές οικογένειες είναι υποχρεωμένες να φιλοξενούν ομοφυλόφιλους που έχουν χωρίσει από τους συντρόφους τους. Τρέχει για να γλιτώσει. Μόνο που ο  εφιάλτης του δεν έχει τέλος.

Στο τέλος ξυπνά πραγματικά και  αποφασίζει να ψηφίσει πριν είναι πολύ αργά. 

Με όπλο την ομοφοβία το Κρεμλίνο προσπαθεί να εξασφαλίσει την αυξημένη προσέλευση στις κάλπες στις 18 Μαρτίου.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top