Ξεχειλίζει η οργή μιας μάνας που έχασε την κόρη της στο μακελειό της Φλόριντα – Το συγκλονιστικό ξέσπασμά της κατά του Τραμπ

Ατελείωτος ο θρήνος για τον χαμό 17 αθώων ψυχών

Σοκαρισμένη παραμένει η αμερικανική κοινή γνώμη και όχι μόνο για το μακελειό που προκάλεσε ένας 19χρονος σε σχολείο στο Παρκλαντ της Φλόριντα. Τα πυρά συγγενών των 17 θυμάτων στρέφονται ακόμη και στον Πρόεδρο Τραμπ,ενώ ατέλειωτος είναι ο θρήνος για τον άδικο χαμό τόσων νέων παιδιών.

H οργή ξεχειλίζει. Όλοι αναρωτιούνται πώς έφτασε  ένα τόσο φονικό όπλο στα χέρια ενός παιδιού με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Το FBI είχε προειδοποιηθεί για την επικινδυνότητα του 19χρονου Νίκολας Κρουζ, αλλά δεν έκανε τίποτα.

Την ίδια στιγμή, το ξέσπασμα μιας μάνας -που έχασε την κόρη της στο μακελειό- κατά του Ντόναλντ Τραμπ, συγκλονίζει:

 

«Πώς; Πώς επιτρέπουμε σε έναν ένοπλο να έρθει στο σχολείο των παιδιών μας; Πώς πέρασε την ασφάλεια; Τι ασφάλεια υπάρχει εκεί; Δεν υπάρχουν μεταλλικοί ανιχνευτές; Ο ένοπλος,ένας τρελός. Ξεκίνησε να την πυροβολεί και την σκότωσε. Κύριε Τραμπ, πες τι μπορείς να κάνεις;  Μπορείς να σταματήσεις τα όπλα από τα χέρια των παιδιών. Βάλε μεταλλικούς ανιχνευτές στα σχολεία. Τι μπορείς να κάνεις; Μπορείς να κάνεις πολλά. Πηγαίνουν τα παιδιά μας σχολείο και σκοτώνονται...!»

Οι μαρτυρίες των μαθητών που είδαν τον 19χρονο να σκορπά τον θάνατο είναι επίσης σοκαριστικές:

«Ακούσαμε την ηχώ του πρώτου πυροβολισμού από τους διαδρόμους.Η πρώτη μας αντίδραση ήταν ότι ακουγόταν πολύ σαν πυροβολισμός και κλείσαμε την πόρτα» περιγράφει ο μαθητής Ντέιβιντ Χόγκ.

Να σημειώσουμε, ότι ο 19χρονος μακελάρης, Νίκολας Κρουζ, προφυλακίστηκε από το δικαστήριο χωρίς να οριστεί εγγύηση, ενώ μετά την καταδίκη του κινδυνεύει ακόμα και με την ποινή του θανάτου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top