Ένας χρόνος Τραμπ! Ετοιμάζει τρικούβερτο πάρτι με εισιτήριο 100.000 δολάρια

Στην τιμή περιλαμβάνεται και μια φωτογραφία με τον πρόεδρο

Ένα χρόνο στον Λευκό Οίκο συμπλήρωσε ο Ντόναλντ Τραμπ και για να το γιορτάσει ετοιμάζει ένα φαντασμαγορικό πάρτι στο θέρετρό του Mar-a-Lago στη Φλόριντα, το οποίο όμως θα έχει και εισιτήριο!

Και μη φανταστείτε κάτι συμβολικό, όποιος θέλει να γιορτάσει μαζί με τον Ντόναλντ τον πρώτο του χρόνο στην προεδρία των ΗΠΑ θα πρέπει να τα σκάσει γερά και να πληρώσει 100.000 δολάρια.

Στην τιμή αυτή, όπως αναφέρει το Bloomberg περιλαμβάνεται η συμμετοχή στο δείπνο και μια φωτογραφία με τον… πρόεδρο, ενώ αν κάποιος είναι διατεθειμένος να δώσει 250.000 δολάρια θα μπορέσει να λάβει μέρος και σε μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης.

Οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Ρεπουμπλικανών Ρόνα Ρόμνεϊ ΜακΝτάνιελ, και ο βασιλιάς των καζίνο Στιβ Γουάιν.

Πάντως σήμερα η γαλλική Liberation επεφύλασσε έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να ευχηθεί στον Αμερικανό πρόεδρο, με το σημερινό της φύλλο να έχει πρωτοσέλιδο ένα υψωμένο μεσαίο δάχτυλο με το νύχι βαμμένο στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας και τίτλο «Ο Τραμπ ένα χρόνο μετά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top