Σε συνέντευξη Τύπου στο Κίεβο αποκοιμήθηκε ο Ερντογάν – Πολλά τα «μέτωπα» για τον Τούρκο Πρόεδρο

Χασμουριόταν συνεχώς και δεν μπορούσε να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά

Άφωνους άφησε τους πάντες ο Ερντογάν, όταν μπροστά στις κάμερες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Κίεβο, χασμουριόταν και δεν μπορούσε να κρατήσει τα μάτια του ανοικτά.

Τα προβλήματα φαίνεται πως είναι πολλά από τα ανοικτά μέτωπα για τον πρόεδρο Ερντογάν ο οποίος δείχνει κατάκοπος.

Ούτε με τα διακριτικά κτυπήματα του χεριού του προέδρου Ποροσένκο δεν κατάφερνε στη κοινή συνέντευξη να κρατήσει τα μάτια του ανοικτά.

Στην ερώτηση δημοσιογράφου για την αναστολή χορήγησης βίζας από τις Ηνωμένες Πολιτείες, πάντως, αντέδρασε:

«Η Τουρκία διοικείται με κανόνες δικαίου. Πάνω από όλα δεν είμαστε νομάδες. Ούτε κράτος νομάδων. Με την αρχή της αμοιβαιότητας ο πρεσβευτής μας στην Αμερική έκανε την ίδια δήλωση με τη δική τους».

(ΦΩΤΟ: ΑP)

Μετά την Ουκρανία έχοντας στο πλευρό του, πάντα την σύζυγό του Εμινέ, ο Ερντογάν έφθασε στο Βελιγράδι. Η πρώτη Κυρία της Τουρκίας επέλεξε για την επίσκεψη αυτή παλτό με αστραφτερές λεπτομέρειες και την παραδοσιακή μουσουλμανική μαντήλα την οποία ποτέ δεν αποχωρίζεται. Χαρακτηριστικό είναι ότι κατέβηκε τις σκάλες του αεροπλάνου αγκαζέ με τον σύζυγό της.

Την ίδια ώρα στην Άγκυρα ο Αμερικανός πρεσβευτής μιλούσε για ενδεχόμενη συνωμοσία ώστε να διαρραγούν οι σχέσεις των δύο χωρών, προσπαθώντας έτσι να ρίξει τους τόνους.

«Η σύλληψη αυτή δημιουργεί ερωτήματα για το αν ο στόχος κάποιων αξιωματούχων είναι να διασπάσουν την μακρόχρονη συνεργασία ανάμεσα στην Τουρκία και τις ΗΠΑ» δήλωσε ο Αμερικανός πρεσβευτής, Τζον Μπας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΔΩ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top