O πρίγκιπας Χάρι μιλάει για τη μητέρα του: «Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα…»

Αποκαλύψεις σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Νταϊάνα

Λίγες μέρες πριν από την 20η επέτειο του θανάτου της πριγκίπισσας Νταιάνα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέες λεπτομέρειες για τον θάνατο αλλά και τη ζωή της πιο αγαπημένης πριγκίπισσας.

Ένα ροζάριο που της είχε δώσει η μητέρα Τερέζα  και μία φωτογραφία των παιδιών της, που είχε πάντα στην τσάντα της, ήταν τα δύο αγαπημένα της  αντικείμενα που έβαλαν στο φέρετρο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr.

Το αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ με τίτλο ''Diana: In her own words'', που ήδη προβάλλεται στη Βρετανία, αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για τις περίπλοκες σχέσεις  της με  τον Κάρολο και τα κοντινά της πρόσωπα. Στο ντοκιμαντέρ "Νταιάνα, 7 ημέρες'' που θα προβληθεί την Κυριακή, οι γιοι της Ουίλιαμ και Χάρι αποκαλύπτουν για πρώτη φορά πώς έμαθαν πως η μητέρα τους είναι νεκρή, ενώ υπερασπίζονται τον τρόπο με τον οποίο ο πατέρας τους, πρίγκιπας Κάρολος, αντιμετώπισε  τη θλίψη τους.

Ο πρίγκιπας Χάρι μοιράζεται το θυμό του για κάποιους παπαράτσι που φωτογράφιζαν τη μητέρα του την ώρα που ξεψυχούσε. «Θεωρώ ότι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα με τα οποία έπρεπε να συμβιβαστώ ήταν το γεγονός ότι εκείνοι οι άνθρωποι που την κυνηγούσαν σε αυτό το τούνελ ήταν οι ίδιοι άνθρωποι που την φωτογράφιζαν όταν εκείνη πέθαινε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου».

Ωστόσο, ενόψει των εκδηλώσεων μνήμης για την 20η επέτειο από τον θάνατο της πριγκίπισσας του λαού, ο πρίγκιπας Κάρολος βλέπει την δημοτικότητα του να καταρρέει. Σύμφωνα με δημοσκόπηση, μόνο το ένα τρίτο των Βρετανών επιθυμεί να τον δει επικεφαλής της μοναρχίας.

Διαβάστε επίσης:

Πιπεράτες αποκαλύψεις από την Νταϊάνα! «Ο Κάρολος ήταν σαν σκυλάκι, αλλά το σεξ ήταν περίεργο»

Η εξομολόγηση του Ουίλιαμ και του Χάρι για την πριγκίπισσα Νταϊάνα – Το τελευταίο τηλεφώνημα που τους στοιχειώνει ακόμα

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top