Η εξομολόγηση του Ουίλιαμ και του Χάρι για την πριγκίπισσα Νταϊάνα – Το τελευταίο τηλεφώνημα που τους στοιχειώνει ακόμα

Ποια ήταν τα τελευταία λόγια που άκουσαν από τη μητέρα τους

Την τελευταία τηλεφωνική συνομιλία που είχαν με τη μητέρα τους αποκαλύπτουν σε συνέντευξή τους οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση που αποκαλύπτει πόσο πολύ τους λείπει η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Σε συνέντευξή τους που θα μεταδοθεί αύριο από το ITV, τα δύο αδέλφια αναφέρουν την τελευταία συνομιλία που είχαν με τη μητέρα τους, η οποία όπως λένε ήταν σύντομη γιατί έπαιζαν με τα ξαδέλφια τους.

Τότε ο πρίγκιπας Χάρι μέσα στη βιασύνη του να επιστρέψει στο παιχνίδι απάντησε κοφτά σε μια ερώτηση της μητέρας του: «Το κάνω, το κάνω».

«Αυτή η απότομη συνομιλία μου προκαλεί μεγάλη θλίψη. Είναι κάτι που με κυνηγάει σε όλη μου την ζωή» εξομολογήθηκε ο Χάρι για το τελευταίο αυτό τηλεφώνημα.

«Νομίζω ότι ο Χάρι και εγώ ήμασταν απελπισμένα βιαστικοί να της πούμε γεια και να το κλείσουμε... Αν ήξερα τι θα συμβεί δεν θα συμπεριφερόμουν έτσι. Αυτό το τηλεφώνημα μαστίζει το μυαλό μου», συνέχισε ο Ουίλιαμ και πρόσθεσε:

«Αν ήξερα ότι ήταν η τελευταία φορά που θα μιλούσα με τη μητέρα μου, τα πράγματα που θα της έλεγα ... Είναι απίστευτα σκληρό. Πρέπει να ζήσω με αυτό για το υπόλοιπο της ζωής μου. Δεν γνώριζα ότι ήταν η τελευταία φορά που θα μιλούσα με τη μαμά μου και πόσο διαφορετική θα ήταν η συνομιλία, αν είχα την παραμικρή ιδέα ότι θα ήταν η τελευταία της νύχτα».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι ένιωσε την παρουσία της Νταϊάνα στον γάμο του, ενώ ο Χάρι εξομολογήθηκε ότι ακόμα νιώθει τις αγκαλιές που τους έδινε όταν ήταν μικροί.

Οι δύο πρίγκιπες χαρακτήρισαν τη μητέρα τους ένα μεγάλο παιδί και είπαν πως ήταν η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο, όταν βρισκόταν με τα παιδιά της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top