Συγκλονιστικό! Τι κρατούσε μέσα στο φέρετρο η πριγκίπισσα Νταϊάνα

Σε λίγες ημέρες η 20η επέτειος του θανάτου της

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, αγαπημένη πριγκίπισσα της Βρετανίας, έφυγε από τη ζωή στις 31 Αυγούστου 1997, ένα κυριακάτικο πρωινό. Κηρύχθηκε νεκρή στο νοσοκομείο Pitié-Salpêtrière στο Παρίσι.

Λίγες ημέρες πριν την 20η επέτειο του θανάτου της, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες, ειδικά για τις ώρες πριν και μετά τον θάνατό της, που παραμένουν μυστήριο, έρχονται στο φως.

Ο βοηθός της, Paul Burrell, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο ορισμένα αντικείμενα. Ψάχνοντας, λοιπόν, στο διαμέρισμα της Νταϊάνα, βρήκε ένα ροζάριο που της είχε δώσει η μητέρα Τερέζα πάνω σε ένα μικρό αγαλματάκι της Παναγίας. Το πήρε μαζί του, όπως και κάποια προϊόντα μακιγιάζ της πριγκίπισσας, ένα μαύρο μάλλινο φόρεμα τριών τετάρτων και μαύρα παπούτσια. Έβαλε στη θυρίδα τα κοσμήματα και τράβηξε τις κουρτίνες.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο πρίγκιπας Κάρολος και οι αδερφές της, Τζέιν και Σάρα, πήγαν στην αίθουσα του πρώτου ορόφου όπου βρισκόταν η σορός της πριγκίπισσας. Ο Burell είχε ήδη βάλει, μαζί με τον οδηγό της, Colin Tebbutt, το ροζάριο της μητέρας Τερέζας στα χέρια της. Οι αδερφές της και ο Κάρολος πρόσθεσαν και μια φωτογραφία των γιων της, Γουίλιαμ και Χάρι. Και όχι οποιαδήποτε φωτογραφία: εκείνη των αγοριών της που κουβαλούσε πάντα στην τσάντα της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top