Μπριζίτ Μακρόν: «Το μόνο λάθος που έχει κάνει ο Εμμανουέλ είναι ...»

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας αποκαλύπτει τα μυστικά της σχέσης της με τον Γάλλο πρόεδρο

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν στην πρώτη της εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Elle, έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, ενώ μίλησε και για το μεγάλο ''λάθος'' του Γάλλου προέδρου.

Η Μπριζίτ Μακρόν  με το αγαπημένο της στενό τζιν, ένα λευκό T-shirt, και ένα κρεμ σακάκι , φωτογραφίζεται για το γαλλικό περιοδικό Elle. Πρόκειται για την πρώτη συνέντευξή της ως πρώτη κυρία της Γαλλίας, όπου δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για τα προσωπικά της, καθώς έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλές φορές, τους τελευταίους μήνες, λόγω της μεγάλης διαφοράς με τον σύζυγό της και πρόεδρο της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν.

Ποιό είναι το μόνο λάθος που αναγνωρίζει στο σύζυγό της;

«Το μόνο λάθος που έχει ο Εμμανουέλ κάνει είναι ότι είναι νεότερος από εμένα».

Κάνοντας λόγο για την αρχή της σχέσης της με τον Μακρόν, όταν εκείνη ήταν καθηγήτρια, παντρεμένη και μητέρα 3 παιδιών, κι εκείνος μαθητής της, τονίζει πως χαίρεται για αυτή την ...ανατρεπτική της επιλογή.

«Η ιστορία μας είναι πολύ απλή. Αν δεν είχα κάνει αυτή την επιλογή να τον παντρευτώ θα είχα χάσει όλη μου τη ζωή»

Άλλωστε , όπως λέει, η ζωή μαζί του είναι μια διαρκής έκπληξη.

«Με τον Εμμανουέλ είμαι τόσο συνηθισμένη να μου συμβαίνουν απίστευτα πράγματα , οπότε πάντα αναρωτιέμαι ποια θα είναι η επόμενη περιπέτεια. Και αυτό συμβαίνει εδώ και 20 χρόνια»

Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου αναφέρεται στη δύναμη των γυναικών που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο, καθώς πιστεύει πως ο 21ος αιώνας θα είναι θηλυκός. Όσον αφορά στις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν για το γραφείο της στο Μέγαρο των  Ηλύσιων Πεδίων , η πρώτη κυρία ξεκαθαρίζει πως θα αναλάβει τον δημόσιο ρόλο που της αναλογεί και δεν θα παίρνει απλά ένα μισθό, αλλά όλες οι επαφές θα αναρτώνται στην  ιστοσελίδα του Ελιζέ, ώστε όλοι οι Γάλλοι να γνωρίζουν όσα κάνει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top